27.8 C
Chania
Monday, May 20, 2024

Πάνε και έρχονται τα κρουαζιερόπλοια στα Χανιά…

Ημερομηνία:

Στις 7 το πρωί του περασμένου Σαββάτου κατάπλευσε στο λιμάνι της Σούδας το κρουαζιερόπλοιο Splendour of the seas, μεταφέροντας σχεδόν 2.000 επισκέπτες. Προερχόμενο από την Κέρκυρα, το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο, επισκέπτεται για πρώτη φορά τα Χανιά και ο δήμος Χανίων σε συνεργασία με επιχειρηματίες και άλλους φορείς είχε ετοιμάσει την υποδοχή με πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά κρητικά προϊόντα και μουσική με χορούς.

Όπως συνέβη και με τις δύο προηγούμενες αφίξεις, περίπου το 30% των επισκεπτών επιβιβάστηκαν σε πούλμαν για …προγραμματισμένες εκδρομές σε περιοχές των Χανίων και του Ρεθύμνου και οι υπόλοιποι, σιγά-σιγά, κατέβαιναν από το πλοίο και αφού προμηθεύοντο ενημερωτικό υλικό από το τουριστικό περίπτερο του δήμου, στην συνέχεια με τα αστικά λεωφορεία ή με τα ταξί , ενώ δεν έλειπαν και οι επισκέπτες που – εν πλω – είχαν κλείσει ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.

Η επόμενη άφιξη κρουαζιερόπλοιων στα Χανιά έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 29 Απριλίου, με δύο πλοία που θα έρθουν ταυτόχρονα τις 7 το πρωί.

Πρόκειται και πάλι για το Splendour of the Seas καθώς και για το κρουαζιερόπλοιο Azamara Journey που θα έρθει για πρώτη φορά.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ