28.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Παγκρήτια τράπεζα: Η εταιρεία Thrivest Holding LTD ζήτησε όλες τις αδιάθετες μετοχές από την ΑΜΚ

Ημερομηνία:

H Eπενδυτική εταρεία Thrivest Holding Ltd, συμφερόντων των Δ. Mπακου, Γ. Kαϋμενάκη και A. Eξαρχου, απέστειλε επιστολή στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Τράπεζας, μέσω της οποίας γνωστοποιεί το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του συνόλου των αδιάθετων νέων μετοχών, μέχρι του ποσού των 65 εκατ. ευρώ, οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Τράπεζας, όπως αυτή αποφασίστηκε στις 5/5/2022 από την έκτακτη γενική Συνέλευση των μετόχων της.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ekriti θα συγκληθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Παγκρήτιας Τράπεζας και θα γίνουν ανακοινώσεις συνολικά για την αύξηση του Μετοχικού κεφαλαίου.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

10 χρόνια κάθειρξη στον 43χρονο Ηρακλειώτη που σκότωσε την 31χρονη φίλη του

Σε θανατηφόρα σωματική βλάβη μετέτρεψε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης  την...