18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Παραιτήσεις απογραφέων λόγω πίεσης, λιγοστών χρημάτων και ατόμων που αρνούνται να απογραφούν

Ημερομηνία:

Οπροϊστάμενος της Περιφερειακής Υπηρεσίας Στατιστικής, Νίκος Μουρτζούχος δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» πως αρκετοί από τους απογραφείς παραιτούνται των καθηκόντων τους.

Ο κ. Μουρτζούχος αναφέρει ότι οι απογραφείς πέφτουν πάνω σε κύμα άρνησης η οποία έχει ως συνέπεια κάποιοι να έχουν παραιτηθεί των καθηκόντων τους.

Παράλληλα, ως δεύτερο παράγοντα παραίτησης ο κ. Μουρτζούχος ανέφερε τις αποδοχές που είχαν προωθηθεί αρχικά από τα ΜΜΕ ότι θα λαμβάνουν οι απογραφείς, δηλαδή 1.200 ευρώ τον μήνα, ενώ τελικά δεν είναι τόσα. Συγκεκριμένα, είπε ότι οι απογραφείς «είχαν παρακινηθεί από τα ΜΜΕ πως θα είχαν πολύ υψηλές αποδοχές που θα έφταναν τα 1.200 ευρώ τον μήνα, όμως η δουλειά δεν είναι απλή και τα χρήματα δεν είναι τόσα».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...