18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε δομές κοινωνικής πρόνοιας των Χανίων

Ημερομηνία:

Κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ πραγματοποίησε περιοδεία την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου δομές κοινωνικής πρόνοιας, όπου ευχήθηκε στο προσωπικό για την νέα χρονιά.

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ αποτελούμενο από τους Νίκο Βουρλάκη , επικεφαλή της Λαϊκής Συσπείρωσης και Δημοτικό Σύμβουλο Χανίων και Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γ.Π Κρήτης του ΚΚΕ και Περιφερειακό Σύμβουλο με την Λαϊκή Συσπείρωση, επισκέφτηκε το Δημοτικό Γηροκομείο της Πόλης όπου συνομίλησε με το προσωπικό και την διοίκηση και ευχήθηκε στους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου για την νέα χρονιά.

Αντίστοιχα την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ, αποτελούμενο από τους Αλέκο Μαρινάκη, μέλος του Γ.Π Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακό Σύμβουλο Κρήτης με την Λαϊκή Συσπείρωση, Αγριμάκη Σπύρο, γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του Κόμματος και τον Δημουλά Δημήτρη , μέλος του Τ.Γ Χανίων του ΚΚΕ, επισκέφτηκε το Παράρτημα ΑμεΑ Χανίων και το Κέντρο Προστασίας Παιδιού και Νέων Ν. Χανίων.

Τα στελέχη του ΚΚΕ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με το προσωπικό , όπου αναδείχτηκαν τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης και η ανάγκη αναβάθμισης των κτηριακών υποδομών. Το κλιμάκιο του ΚΚΕ τόνισε, ότι στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εργαζόμενων που καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες να κρατήσουν υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στις κρίσιμες αυτές κοινωνικές δομές, χωρίς να έχουν την κρατική στήριξη που απαιτείται.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ