16.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Πλήθος εκδηλώσεων της ΚΝΕ σε όλους τους νομούς της Κρήτης για την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών

Ημερομηνία:

“Με εκδηλώσεις, περιοδείες και αθλητικά τουρνουά, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Κρήτη, επιδιώκουν να στείλουν ισχυρό μήνυμα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις θέσεις της ΚΝΕ, διακινώντας μαζικά την έκδοση της Επιτροπής Κατά των Ναρκωτικών, με τίτλο «Ψάξε την πραγματική ουσία – Πες ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά».”

Ανακοίνωση της ΚΝΕ

Πλήθος δραστηριοτήτων διοργανώνουν σε όλο το νησί , οι Τομεακές Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Κρήτη, μπροστά στις 26 Ιούνη, Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών.

Με εκδηλώσεις,  περιοδείες και αθλητικά τουρνουά, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Κρήτη, επιδιώκουν να στείλουν ισχυρό μήνυμα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις θέσεις της ΚΝΕ, διακινώντας μαζικά την έκδοση της Επιτροπής Κατά των Ναρκωτικών, με τίτλο «Ψάξε την πραγματική ουσία – Πες ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά».

Η φετινή Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς η πανδημία του κορονοϊού έφερε στο προσκήνιο με εκκωφαντικό τρόπο τα αδιέξοδα και τη βαρβαρότητα του καπιταλισμού, του συστήματος της αδικίας και εκμετάλλευσης, που παράγει, διαφημίζει και προσφέρει απλόχερα ναρκωτικές ουσίες, προκειμένου να “ναρκώνει” τη σκέψη, να “καταστέλλει” το μυαλό και τη ζωή. Η ΚΝΕ καλεί τη νεολαία να παλέψει ενάντια στην πολιτική που θέλει τους νέους και τις νέες με “θολωμένο μυαλό” και σκυμμένο κεφάλι! Να αντισταθεί μαχητικά στην επίθεση στα δικαιώματά της! Γιατί οι συναρπαστικές στιγμές, οι πραγματικές συγκινήσεις κρύβονται μέσα στην ίδια τη ζωή, στον αγώνα για έναν κόσμο πραγματικά ελεύθερο, όπου ο λαός και η νεολαία “θα μπορούν να ανασαίνουν.

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες σε όλη την Κρήτη:

Χανιά

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου, οι Τομεακές Οργανώσεις Χανίων της ΚΝΕ, διοργανώνουν περιοδεία στο Παλιό Λιμάνι και το Πάρκο Αμπεριάς, στις 19:00

Το Σάββατο 27 Ιουνίου, οι διοργανώνουν αθλητικό τουρνουά με θέμα “Κλώτσα την μπάλα, όχι την ζωή σου. Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά”, στα Γηπεδάκια του Αι Γιάννη, στις 17:00

Ρέθυμνο

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου, οι Τομεακές Οργανώσεις Ρεθύμνου της ΚΝΕ, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στο κέντρο της πόλης, στις 19:00

Ηράκλειο

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου, οι Τομεακές Οργανώσεις Ηρακλείου της ΚΝΕ, θα πραγματοποιήσουν δραστηριότητες στο Στέκι της ΚΝΕ, στις 19:00. Το σύνθημα που επιλέγουμε για το άνοιγμα στους νέους της πόλης είναι  “Βρες την πραγματική ουσία. Πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά”. Η δραστηριότητα θα περιλαμβάνει:

    • Worskshop ενάντια σε όλα τα Ναρκωτικά!
    • Θα λειτουργεί ψηφιακή έκθεση για την νέα μπροσούρα της επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ

Ακόμα, το Σάββατο 27 Ιουνίου, στο Μαθητικό Street Event στην Πλατεία Ελευθερίας θα λειτουργήσει στέκι κατά των ναρκωτικών.

"google ad"

Άγιος Νικόλαος

Το Σάββατο 27 Ιουνίου, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στο κέντρο της πόλης, στις 19:00

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Χανιώτες τίμησαν στους δρόμους την Εργατική Πρωτομαγιά | Φωτός

Μαζικά με τα σωματεία τους (κυρίως αυτά που πρόσκεινται...

Πρωτομαγιά: Ο “Αγώνας της Κρήτης” συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Ο "Αγώνας της Κρήτης" συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την...

Συναγερμός για τραυματία με σφαίρα στην πλάτη – Δέχτηκε επίθεση με όπλα στον Δήμο Γόρτυνας

Συναγερμός στις Αρχές ύστερα από πληροφορίες για επεισόδιο με...

«Ξεσκονίζουν» Κρητικούς για παράνομες επιδοτήσεις με εικονικά μισθωτήρια στα Γιαννιτσά

Μεγάλη… πέραση σε Κρητικούς είχαν, ως φαίνεται, τα Γιαννιτσά...