25.8 C
Chania
Tuesday, May 21, 2024

Πλήρωση αγροτικών ιατρείων από στρατιωτικούς γιατρούς

Ημερομηνία:

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο με θέμα : «Πλήρωση αγροτικών ιατρείων από στρατιωτικούς γιατρούς» κατέθεσε τη Δευτέρα 28/1/2013 ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης.

Στην ερώτησή του ο κ. Βιρβιδάκης αναφέρει ότι ‘‘υπάρχουν αγροτικά ιατρεία τα οποία παρά το γεγονός ότι προκηρύσσονται επανειλημμένα δεν εκδηλώνεται ενδιαφέρον για την πλήρωσή τους. Κατά το παρελθόν αγροτικά ιατρεία, τα οποία παρέμεναν κενά για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορούσαν να καλυφθούν από στρατιωτικούς γιατρούς  μετά από συνεργασία των Υπουργείων Υγείας και Εθνικής Άμυνας’’.

Καταλήγοντας, ο κ. Βιρβιδάκης ερωτά τους αρμόδιους Υπουργούς

εάν εξακολουθεί να υπάρχει αυτή η δυνατότητα και αν ναι, εάν μπορούν να καλυφθούν άμεσα τα κενά αγροτικά ιατρεία του Νομού Χανίων όπως π.χ. το αγροτικό ιατρείο Έλους Ιναχωρίου.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Πλατανιά με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη

Οι ΚΟΒ Πλατανιά του ΚΚΕ διοργανώνουν πολιτική συγκέντρωση την...

Ξενοδοχεία στην Κρήτη: Ανειδίκευτοι και ανήλικοι καλύπτουν την έλλειψη προσωπικού

Η τουριστική σεζόν ξεκίνησε ευοίωνα σε ότι αφορά τον αριθμό των...

Φεύγει η σκόνη από την Κρήτη

Υποχωρεί, από το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη, το...