17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Πρωτοβουλία Πολιτών: Έκοψαν 3 κέδρους κι έσκαψαν την παραλία στη Φαλάσαρνα – Θέλουν να καλύψουν την περιοχή με ομπρελοκαθίσματα

Ημερομηνία:

Σε σημαντικές καταγγελίες προχωρά η Πρωτοβουλία Πολιτών “Να Σώσουμε τη Φαλάσαρνα”. Όπως αναφέρει σε κείμενο το οποίο δημοσιοποίησε που συνοδεύεται και από φωτογραφικό υλικό, στην περιοχή ξεριζώθηκαν 3 κέδροι ενώ σε τμήμα της παραλίας μπήκαν σκαφτικά μηχανήματα, ισοπέδωσαν την βλάστηση με σκοπό να γεμίσουν και αυτό το τμήμα με ομπρελοκαθίσματα.

Διαβάστε τι αναφέρουν και δείτε τις φωτογραφίες:

Στη Φαλάσαρνα στο νότιο λιμενίσκο, αυτές τις μέρες ιδιώτες ΑΝΕΝΌΧΛΗΤΟΙ;; ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ….

σε περιοχή με αμμοθίνες και 5 κέδρους έκοψαν τους 3 και χθες (Δευτέρα 20.2) με σκαφτικά μηχανήματα εξαφάνισαν επί του αιγιαλού κάθε βλάστηση με σκοπό να καλύψουν με ομπρελοκαθίσματα την συγκεκριμένη περιοχή.

ΡΩΤΑΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

-την ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ( ΚΕΔ)

Γνωρίζει;; τι κάνει;;

-την ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Γνωρίζει;; τι κάνει;;

-την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

Γνωρίζει;; τι κάνει;;

οι παραπάνω φορείς έχουν ενημερώσει

ΩΣ ΩΦΕΙΛΟΥΝ την ΕΙΣΣΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΝΙΩΝ;;

…και μια εύλογη απορία προς την ΚΕΔ

"google ad"

θα γνωμοδοτήσει θετικά και θα παραχωρήσει στον παραβιασμένο ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ επί του αιγιαλού άδεια για ομπρελοκαθίσματα;;;

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

SAVE FALASARNA

ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

#savefalasarna

#νασωσουμετηφαλασαρνα

Υπενθυμίζουμε ότι λίγες ώρες νωρίτερα η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κισσάμου είχε καταγγείλει παράνομη αμμοληψία στην περιοχή της Φαλάσαρνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε παράνομη αμμοληψία που είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή των αμμοθίνων στη Βρωμόλιμνη. Η Λαϊκή Συσπείρωση επισημαίνει την σιωπή των φορέων, επισημαίνοντας ότι και αυτό το περιστατικό “πρέπει να αφυπνίσει τα λαϊκά στρώματα της περιοχής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ