25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Πρόσκληση Εθελοντών για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2014 της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων

Ημερομηνία:

Η  Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων  και το Future Library, υποστηρικτής των Δημοσίων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών της Ελλάδας, σας προκαλούν να ζήσετε για τρίτη φορά ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό και …γεμάτο χρώματα καλοκαίρι! Από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2014,  με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, ξεκινά μια πολύχρωμη Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας! Ελάτε λοιπόν να γίνετε εθελοντές στην Εκστρατεία μας!

Αν σου αρέσει να μοιράζεσαι, να βοηθάς, να μαθαίνεις και να δημιουργείς, αν αγαπάς τη Βιβλιοθήκη σου και θέλεις να είσαι συμμέτοχος στις δραστηριότητες της, αν είσαι απ’ αυτούς που τους αρέσει να προσφέρουν  στα παιδιά  από το περίσσευμα του χρόνου τους, αν έχεις διάθεση για παιχνίδι, κέφι, γέλιο, χαρά… Αν σου αρέσει  το διάβασμα, η μουσική, η φυσική, η ζωγραφική…γίνε μέλος μιας μεγάλης παρέας εθελοντών, που ξεκίνησε το 2012 να βάζει τη δική της “πινελιά” στη λειτουργία της Βιβλιοθήκης σου!

Έλα, βοήθησε και λάβε μέρος στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2014 για παιδιά, στο χώρο των Παιδικών-Εφηβικών Βιβλιοθηκών του Δήμου Χανίων. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 10 Απριλίου 2014. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε από την υπεύθυνη της Καλοκαιρινής Εκστρατείας και προϊσταμένη  των Δημοτικών Βιβλιοθηκών  Χανίων, κα. Χουδαλάκη Βιβή, στο τηλέφωνο 2821 3 41662 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: library@chania.gr, ή συμπληρώστε ηλεκτρονικά τη φόρμα

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί...

Καρκίνος: Θα μπορεί να ανιχνεύεται 7 χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature...

Προεκλογική Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων με Κουντούρα, Παπαργυρόπουλο, Τσίπρα και Λεκατσά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. οργανώνει Προεκλογική...

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός...