23.8 C
Chania
Tuesday, May 7, 2024

Πρόσκληση στην Προβολή Φωτογραφιών από όλο τον Κόσμο στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων

Ημερομηνία:

Η Ευδοκία (Εύη) Δημητριάδου, η ξεναγός και συγγραφέας του ταξιδιωτικού οδηγού-οδοιπορικού “Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Χώρες”, ξεκινάει τις προβολές φωτογραφιών από όλο τον κόσμο από τα Χανιά.

Την πρωταπριλιά, στις 20:00 έρχεται στον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Χανίων, ενώ η συνέχεια περιλαμβάνει προβολές φωτογραφιών στο Μουσείο Μπουζιάνη του Δήμου Δάφνης, στον πολιτιστικό σύλλογο Αρδηττό στο Μετς Αθηνών, στα παιδικά χωριά SOS, στην Κιβωτό του Κόσμου και πολλά άλλα σχολεία και πολιτιστικούς συλλόγους.

Η Ευδοκία (Εύη) Δημητριάδου, έχοντας ταξιδέψει και ξεναγήσει επανειλημμένα σε 80 χώρες, επιχειρεί, προβάλλοντας και σχολιάζοντας φωτογραφίες από το προσωπικό της αρχείο, να μας κάνει τον γύρο του κόσμου νοερά.

“Ελάτε να κάνουμε τον γύρο του κόσμου σε 80 χώρες με φωτογραφίες” μας λέει από την Αθήνα, ανυπομονώντας να μας υποδεχτεί στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων στο Νεώριο την Δευτέρα 1 Απριλίου στις 20.00.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Χαμάς αποδέχθηκε την πρόταση εκεχειρίας – Τι απαντά το Ισραήλ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς επιβεβαίωσαν πως αποδέχθηκαν...

Σε Κρήτη και Αθήνα τα περισσότερα αδήλωτα όπλα – Ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο

Με εκατομμύρια όπλα, αρκετά εκ των οποίων είναι αδήλωτα, έχει...