16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Πρόσληψη 3 Τεχνιτών για 8 μήνες στο Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Από το Γραφείο Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης του Δήμου Χανίων ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Χανίων.

Ειδικότερα οι προς πλήρωση θέσεις αφορούν τις εξής ειδικότητες: ΔΕ Τεχνιτών (Σιδηρουργός), ΔΕ Τεχνιτών (Ξυλουργός),  ΔΕ Τεχνιτών (Πλακάς) (βλ. Πίνακα 1)

 ΠΙΝΑΚΑΣ 1

Κωδικός

θέσης

Υπηρεσία

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός

ατόμων

101

ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΔΕ Τεχνιτών (Σιδηρουργός)

8 μήνες

"google ad"

1

102

ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΔΕ Τεχνιτών (Ξυλουργός)

8 μήνες

1

103

ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΔΕ Τεχνιτών (Πλακάς)

8 μήνες

1

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών, ενώ η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά την Παρασκευή 31/01/2014 και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 10/02/2014.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης [μαζί με το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «27.9.2013»] έχει αναρτηθεί στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Χανίων (Κυδωνίας 29) και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.chania.gr).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (υπεύθυνη κα. Σακελλαρίου Χριστίνα) στο τηλ. Επικοινωνίας: 2821 3 41670, διεύθυνση Κριάρη 40, Μέγαρο Πάνθεον, Χανιά, 1ος όροφος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...