16.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Πώς χρεώνουν τις επιχειρήσεις

Ημερομηνία:

Κατ’ αποκοπήν! Βεβαίως !

Και σ’ όποιον έρθει ταμπλάς!

Βάζεις κάτω τα χαρτιά σου, και τα νούμερά που σου στέλνουν είναι πολλαπλάσια των εγγράφων που αποδεικνύουν αν χρωστάς και τι.

Το οποίον ερμηνεύεται:

1) Ή έχουν βάλει κάτω το ποσό που πρέπει να εισπράξουν και να δώσουν στον Μινώταυρο, μπαρδόν στην Τρόϊκα, Τετρόϊκα, Γερμανούς ή όπως θέλετε πείτε την.

Έχουν μετρήσει τους νομούς της Ελλάδας και έχουν μετρήσει και τις επιχειρήσεις ανά νομό.

Και αποφασίζουν «ανεξάρτητα πολύ ανεξάρτητα» τι ποσό επιβαρύνει την κάθε επιχείρηση για να πληρώσουν το καζίκι που υποσχέθηκαν να μας απαλλάξουν αλλά μου χώνεται πιο βαθειά. Έτσι! Γιατί με τους αριθμούς και με τα έγγραφα και με τις αποδείξεις δεν βγαίνουν με τίποτα τα χρηματικά ποσά που αποκτούν απ’ τις επιχειρήσεις τις μικρομεσαίες σημειωτέον.

2) Κάνουν εκκαθάριση αλά Ερντογάν.

Αποφασίζουν και διατάσσουν.

Αυτές θα τις κηρύξομε μη βιώσιμες (Ποιος είσαι εσύ ρε που θα κηρύξεις μη βιώσιμη τη ζωή, τους κόπους βιοπαλαιστών που με τίμιο ιδρώτα επέζησαν 40 χρόνια και βάλε και εσύ Στάλιν, Χίτλερ ολόκληρωτιστή ανόητε και άδειε θα τους κηρύξεις μη «βιώσιμους». Για ν’ ανοίξεις τα δικά σου μαγαζιά.

3) Τους βάζομε τόσα, τρελαίνονται απ’ τον τρόμο τους, τρέχουν πληρώνουν και έτσι, ότι τους αρπάξομε.

Κατά τα άλλα συνεχίζετε τα ταξιδάκια σας τα κρατικά μετά των συντρόφων σας, τις κρατικές λιμουζίνες σας τους στρουμπουλούς μισθούς σας τα δωρεάν προνόμιά σας και όλα όσα χαρίζει αυτή η πλανεύτρα εξουσία.

Αυτή η Κίρκη που μ’ ένα άγγιγμα του ραβδιού της κάνει τους ανθρώπους γουρούνια!

Σας έκανε να πετάξετε στο καλάθι των αχρήστων το 62% που σας χάρισε ο λαός και σας έβαλε εκεί που σας έβαλε και σεις συμπορευτήκατε και διαφυλάττε τα συμφέροντα του 38% που δεν σας ψήφισε!

"google ad"

Και δεν νοιώθει ενοχή κανείς από σας. Καμμία ντροπή.

Τόση εξάρτηση, ακαριαία πάθατε με την καρέκλα.

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ