15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Π. Τατούλης: Προσβολή προς ολόκληρο τον ελληνικό λαό η στάση του Βέμπερ

Ημερομηνία:

Αν και η ΝΔ ακόμα να δώσει μία απάντηση και την κατάπτυστη στάση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Βέμπερ, βρέθηκε κάποιο στέλεχος της Ν.Δ. να τοποθετηθεί ξεκάθαρα.

Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Τατούλης σημειώνει ότι η στάση του Βέμπερ κατά τη σημερινή ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο ήταν “βαθύτατα αντιδημοκρατική και εντελώς απαράδεκτη

“Απαράδεκτη και προσβλητική” χαρακτηρίζει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, την στάση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, για τα όσα είπε σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο. Στην γραπτή του δήλωση, ο κ. Τατούλης σημειώνει ότι η στάση του Βέμπερ κατά τη σημερινή ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο ήταν “βαθύτατα αντιδημοκρατική και εντελώς απαράδεκτη. Με τους χαρακτηρισμούς του απέναντι στον πρωθυπουργό της χώρας, προσέβαλε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό και, με την ευθεία παρέμβασή του σε εσωτερικά εθνικά ζητήματα της Ελλάδος, υπερέβη όχι μόνο τα όρια της θεσμικής του λειτουργίας, αλλά και στοιχειωδών κανόνων δημοκρατίας και σεβασμού” αναφέρει στη δήλωσή του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Τέλος, ο Πέτρος Τατούλης καλεί το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα “να σταθεί αντάξιο της ιστορίας του, και σε αυτή την κρίσιμη για την Ελλάδα και τη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια στιγμή, να ξεπεράσει αναχρονιστικές συμπεριφορές και να λειτουργήσει προς όφελος των Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών και της σταθερότητας της Ευρωζώνης”.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ