20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ρακοκάζανο με τους Δρόμους Ζωής

Ημερομηνία:

Εσείς γνωρίζετε πως φτιάχνεται η Ρακή;

Ο Δρόμος που θα πάρουμε αυτή τη φορά θα είναι σύντομος και θα μας οδηγήσει στο γραφικό χωριό του Στίρονα και συγκεκριμένα στο παραδοσιακό – λαογραφικό ρακοκάζονο “Μυραγάπη”. Θα μάθουμε τα μυστικά της παραγωγής του … Κρητικού whiskey, από τους τεχνίτες παραγωγούς, θα το γευτούμε, θα φάμε, θα χορέψουμε και θα #pernamekala για άλλη μια φορά.

Ξεχάστε λοιπόν ώρες πορείας και βαθμούς δυσκολίας, μπατόν και μποτάκια, καθώς και το πρωινό ξύπνημα. Ώρα για χαλάρωση και διασκέδαση (αλλά και γνώση) στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του ρακοκάζανου που θα επισκεφτούμε την προσεχή Πέμπτη 10/11/2022 στο Στίρονα. Από το πλούσιο μενού μας θα απουσιάζει το καρπάτσιο σολομού με σώς τατάρ – όσοι το επιθυμούν να κρατάνε το δικό τους ! – όλοι οι υπόλοιποι θα φάνε καλά. Και βέβαια δεν νοείτε διασκέδαση χωρίς μουσική, την οποία θα επιμεληθεί ο dj που μουσικά θα ντύσει την βραδιά μας και σίγουρα θα καλύψει όλα τα γούστα.

Τελικά την μόνη έγνοια που σας αφήσαμε είναι αν θα μας έρθετε με δικό σας μέσο ή με ένα από τα δύο λεωφορεία που θα έχουμε.

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) 1ο λεωφορείο στις 18:00 και 2ο λεωφορείο στις 19:00.

Ενδεικτική επιστροφή 00:00 για το 1ο λεωφορείο και περίπου 01:30 το 2ο (θυμίζουμε ότι η επόμενη μέρα 11/11/22 είναι αργία – Αγίου Μηνά).

Η δήλωση από μέρους σας, του μέσου με το οποίο θα ‘ρθείτε είναι απαραίτητη.

Οι διαθέσιμες θέσεις είναι αυστηρά 150 και ήδη δεν μένουν πολλές…βιαστείτε.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Θυμίζουμε ότι η πληρωμή συνδρομής για την κατοχύρωση των θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι μη κατοχυρωμένες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr

"google ad"

αλλιώς μπορείτε να μας επισκεφθείτε εδώ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...