20.8 C
Chania
Tuesday, May 7, 2024

Σήμερα τα εγκαίνια του 6ου “Κισαμίτικου Αύγουστου”

Ημερομηνία:

Περίπου ογδόντα περίπτερα (έναντι 60 που ήταν πέρσι), από βιοτέχνες, συνεταιρισμούς, παραγωγούς, συλλόγους και δήμους από όλο τον Νομό Χανίων και όχι μόνο, θα λειτουργήσουν στον «6ο Κισαμίτικο Αύγουστο» που θα πραγματοποιηθεί από σήμερα Παρασκευή 9 έως την Τρίτη 20 Αυγούστου στην παραλία του Καστελλίου.Την έκθεση, που φέτος θα έχει θέμα: «Γεύσεις και αρώματα Κρήτης», διοργανώνουν ο Δήμος και η Κοινωφελής Επιχείρηση Κισαμου και στα περίπτερα της θα εκτίθενται παραδοσιακά Κρητικά προϊόντα (ξεροτήγανα, κρασί, τσικουδιά, ρακόμελο, γλυκά, βουτήματα, τυρί, μέλι, βότανα κ.α.), χειροποίητες δημιουργίες (μπιζού, κοσμήματα κ.α.), κεραμικά, πήλινα, διακοσμητικά καλλυντικά κλπ.

Η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 6.30 το απόγευμα μέχρι τις 11.30 το βράδυ, ενώ κατά τη διάρκεια της, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, είναι προγραμματισμένες προς διεξαγωγή μουσικοχορευτικές παραστάσεις για την προβολή του πολιτισμού της Κρήτης και την περαιτέρω προσέλκυση επισκεπτών.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά, η επιτυχία της και φέτος είναι δεδομένη αφού αποτελεί πόλο έλξης πολλών επισκεπτών και μία ακόμη αφορμή για επίσκεψη στην Κίσαμο. Μέσω της έκθεσης, αναδεικνύονται οι ομορφιές του τόπου, η επιχειρηματικότητα του και η σημαντικότητα του Πολιτισμού του.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αντιπυρική προστασία: οι κομματικές φιέστες και ο λάθος προσανατολισμός

Του Λευτέρη Καρχιμάκη * Το νέο δόγμα πυρόσβεσης μας υπόσχεται...

«Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει τέτοιο βομβαρδισμό» – Δραματική η κατάσταση στη Ράφα

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχουν αναφερθεί ότι σκοτώθηκαν κατά τη...

Ουκρανία: Αρθρο-κόλαφος πρώην αξιωματούχου των ΗΠΑ για τους «αέναους πολέμους μας»

Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι ένας πόλεμος αντιπροσώπων που δικαιολογείται ως...