24.8 C
Chania
Saturday, May 25, 2024

Στα Χανιά ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης

Ημερομηνία:

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων και το Τεχνικό Επιμελητήριο Τμήματος Δυτικής Κρήτης διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ενεργειακές Κοινότητες και Ενεργειακή Πολιτική» την Παρασκευή 30 Μαρτίου και ώρα 19.00, στο Αμφιθέατρο του ΕΒΕ Χανίων, στον 4ο όροφο.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης.

Την εκδήλωση θα προλογίσουν o Πρόεδρος του ΕΒΕ Χανίων, κ. Αντώνης Ροκάκης και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Τμήματος Δυτικής Κρήτης, κ. Σπυρίδωνας Σοφιανός.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης θα βρίσκεται στο Δημαρχείο Κισάμου, το Σάββατο 31/3, στις 18:00 προκειμένου να συζητήσει με τον Δήμαρχο Θεόδωρο Σταθάκη θέματα του Δήμου.

Επίσης, στις 18:30 θα έχει σύσκεψη με τον Δήμαρχο Κισάμου Θεόδωρο Σταθάκη, τον Δήμαρχο Καντάνου – Σελίνου Αντώνη Περράκη και τον Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς – Δυτικής Κρήτης Δρ. Πέτρο Λυμπεράκη, με αντικείμενο την προστασία και τη διαχείριση των περιοχών Natura.

Τέλος, στις 19:30 θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ