18.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

Στο Ηράκλειο ο περιφερειακός διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Ημερομηνία:

O περιφερειακός διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, με την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας ,  θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 12 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:00, από το 1ο ΕΚ και 6ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου, στο αμφιθέατρο του 6ου ΕΠΑΛ, στην διεύθυνση Πιτσουλάκη 24

Οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό θα πρέπει να το δηλώσουν στην ιστοσελίδα  WRO Hellas . Οι νικητές από τις τρεις κατηγορίες θα ταξιδέψουν δωρεάν στην Αθήνα για να πάρουν μέρος στον Τελικό.

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο που καθορίζει και το όριο ηλικίας των παιδιών που επιθυμούν να συμμετάσχουν μαζί με τους προπονητές τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με του κανόνες του διαγωνισμού, τις συνθέσεις των ομάδων αλλά και παραδείγματα λύσεων μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα  WRO Hellas.

Οι εθνικοί νικητές ανακηρύσσονται από τον Τελικό  του 9ου Πανελληνίου διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στην Αθήνα και τερματικός σταθμός για φέτος είναι η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στην Κόστα Ρίκα, από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2017.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα Χανιά ο Κώστας Λαπαβίτσας στις 23 Μαΐου

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΜέΡΑ25 Κώστας Λαπαβίτσας θα βρεί...

Οι κορυφαίοι του στίβου την Κυριακή στα «Βενιζέλεια»

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και φέτος οι διεθνείς...