19.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου: Καταγγέλλει τη ΔΕΗ που έκοψε το ρεύμα σε οικογένεια άνεργου οικοδόμου

Ημερομηνία:

Την κυβέρνηση και τη ΔΕΗ που εν μέσω πανδημίας έκοψαν το ρεύμα σε οικογένεια άνεργου οικοδόμου, με ένα ανήλικο παιδί, καταγγέλλει το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου:

«Είναι απαράδεκτο  να  κόβουν το ρεύμα σε λαϊκά νοικοκυριά που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν ούτε στις βασικές βιοποριστικές ανάγκες», σημειώνει, προσθέτοντας:

«Η κυβέρνηση δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Από τη μια κράτος και εργοδοσία μας καλούν να βάλουμε πλάτη και σε αυτή την κρίση με τον κορονοϊό και να βγουν αλώβητοι και κερδισμένοι οι μονοπωλιακοί όμιλοι και από την άλλη συνεχίζεται αμείωτη η επίθεση στην εργατική – λαϊκή οικογένεια.

Καλούμε τους εργαζόμενους να έρθουν σε επαφή με τα σωματεία τους, να καταγγείλουν κάθε τέτοια πράξη σε βάρος των εργαζομένων και των λαϊκών νοικοκυριών. Κανείς δεν πρέπει να νιώθει μόνος αυτή την περίοδο.

Απαιτούμε εδώ και τώρα την αναστολή όλων των διακοπών ηλεκτροδότησης. Κανένας στο σκοτάδι. Όλοι για έναν και ένας για όλους!

Για όσο διάστημα διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα και η απαγόρευση να υπάρχει απαλλαγή από χρεώσεις σε ρεύμα, επικοινωνία, νερό. Να μην υπάρχουν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, τηλεπικοινωνιών και νερού».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ