20.8 C
Chania
Sunday, May 26, 2024

Συνελήφθη 56χρονος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στο Ρέθυμνο

Ημερομηνία:

Συνελήφθη, χθες  (16.10.2013) το πρωί σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Μυλοποτάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, 56χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε σήμερα (16.10.2013) το πρωί, συντονισμένη επιχείρηση, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίσθηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος, ιδιοκτησίας του 56χρονου, που καλλιεργούντο δύο (2) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως  δύο (2) μέτρα, τα οποία βρισκόταν στο στάδιο της συγκομιδής, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον στον ίδιο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία και στο ποιμνιοστάσιό του 56χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρείς (3) αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες συνολικά  πεντακόσια ενενήντα οκτώ (598) γραμμάρια  κάνναβης.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η μπουγάτσα του Ιορδάνη στα Χανιά είναι θεσμός ετών 100

Από το λιμάνι κατευθείαν στον Ιορδάνη. Αυτή είναι η...

Σοβαρά επεισόδια τη νύχτα μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο – Ενας δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

Σοβαρότατα επεισόδια έλαβαν μέρος τη νύχτα μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο. Σύμφωνα...

Ηράκλειο: Αγνωστοι κατέστρεψαν το εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ στο κέντρο της πόλης

Γυαλιά – καρφιά έκαναν το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ στο κέντρο...

Μελέτη: Το «μέγα-πρόβλημα» του δημογραφικού – Τα «κλειδιά» για την αύξηση των γεννήσεων

Τεράστιες διαστάσεις λαμβάνει το θέμα της κρίσης γονιμότητας με τους αριθμούς...