32.8 C
Chania
Δευτέρα, 24 Αυγούστου, 2026

Το «Βατερλώ» Θεοχάρη στο BBC για την καραντίνα στα ελληνικά νησιά που δεν πέρασε απαρατήρητο από το Μαξίμου – Άφησε να εννοηθεί ότι κρύβονται κρούσματα

Ημερομηνία:

Η τελευταία συνέντευξη του Χάρη Θεοχάρη στο BBC εξέθεσε όχι μόνο το τουριστικό προϊόν αλλά και τη χώρα, καθώς ο υπουργός εμφανίστηκε σκανδαλωδώς απροετοίμαστος.

«Πόσα κρούσματα υπάρχουν στα 7 νησιά που επιβλήθηκε καραντίνα σε σχέση με το Ηνωμένο Βασίλειο;», ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Δεν ξέρω ακριβώς. Μπορώ να σας απαντήσω στο μέλλον», είπε.

«Μα αν είναι λιγότερα κρούσματα, τότε γιατί η αγγλική κυβέρνηση επέβαλε καραντίνα;».

«Δεν σχολιάζω…», είπε ο κ. Θεοχάρης με τη δημοσιογράφο να αντιτείνει: «Μα γιατί δεν σχολιάζετε υπουργέ;».

«Δεν υπάρχει λόγος. Τις πληροφορίες τις μοιραζόμαστε μεταξύ μας οι κυβερνήσεις», απάντησε ο κ. Υπουργός που έκανε μία εμφάνιση πραγματικό «βατερλώ», που δεν πέρασε απαρατήρητο από το Μαξίμου.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αποκόρωνα για τον εορτασμό του Αγίου Φανουρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αποκόρωνα Χανίων στις 26-27 Αυγούστου 2026 για τον εορτασμό του Αγίου Φανουρίου. Μονοδρομήσεις, απαγορεύσεις στάθμευσης και εναλλακτικές διαδρομές.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΒΟΑΚ Χανίων από 25 Αυγούστου λόγω εργασιών

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΒΟΑΚ Χανίων από 25/8/2026 στο τμήμα Μουρνιές-Βαμβακόπουλο. Διακοπή κυκλοφορίας και απαγορεύσεις στον κόμβο Μουρνιών.

Σινεμά κάτω από τ’ αστέρια στο Νίππο Αποκορώνου με τον Αστερίξ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νίππους «Ραφιόλι» διοργανώνει θερινή προβολή «Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού» στο Νίππο Αποκορώνου. Δωρεάν είσοδος στις 27 Αυγούστου 2026.