14.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Το σποτ και η παρουσίαση για το νέο αμάξι της Hyundai “CRETA” να γίνουν στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων ζητά η Ένωση Ξενοδόχων ν. Χανίων

Ημερομηνία:

Κάποιος κορεάτης σχεδιαστής μάλλον ερωτεύτηκε την Κρήτη. Ναι, δεν είναι αστείο ούτε λογοπαίγνιο. Το νέο συμπαγές SUV της Hyundai θα ονομάζεται Creta και το όνομα προέρχεται από το μεγάλο μας νησί. Η Ένωση Ξενοδόχων ν. Χανίων με αφορμή την κυκλοφορία του αμαξιού έστειλε επιστολή προς την πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κορέας με κοινοποίηση στην Αντιπροσωπεία Hyundai, στο Ελληνο-Κορεατικό Εμπορικό Επιμελητήριο και στο Korea Business Center ( KBC ) όπου προτείνει το νέο διαφημιστικό σποτ του μοντέλου της Hyundai να γυριστεί στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων.

Πιο αναλυτικά στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

Αξιότιμοι κύριοι ,

Με μεγάλη μας χαρά ενημερωθήκαμε για το νέο μοντέλο της Hyundai το οποίο έχει την ονομασία “Creta”, όνομα επιλεγμένο από το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας , την Κρήτη.

Όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή της η εταιρεία « το συγκεκριμένο όνομα επιλέχθηκε λόγω της σημασίας του νησιού που με την στρατηγική τοποθεσία του στην Μεσόγειο Θάλασσα , συνδέοντας έτσι την Ευρώπη , με την Ασία και την Αφρική, συνέβαλε στην άνθηση του εμπορίου και του πολιτισμού ».

Ακόμα όπως συνεχίζει η ανακοίνωση , «το όνομα Creta , έχει ομοιότητες με τη λέξη creative «δημιουργική » , και παραπέμπει στο νησί της Μεσογείου , την Κρήτη , το οποίο φημίζεται για το συνδυασμό ενός χαλαρού και ήρεμου περιβάλλοντος με μια ζωντανή , ενεργητική προσέγγιση για υπαίθριες δραστηριότητες».

Θα θέλαμε στη συνέχεια να σας παρουσιάσουμε κάποιες προτάσεις μας για την παρουσίαση του αυτοκινήτου, όταν θα είναι εφικτή η κατασκευή του στην Ευρώπη και κατά συνέπεια όταν θα είναι έτοιμο για κυκλοφορία και εντός των χωρών της Ευρώπης .

– Το διαφημιστικό σποτ να γυριστεί στην Κρήτη με προβολή τοπίων από όλο το νησί

– Η παρουσίασή του να γίνει στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων, παρουσία του προέδρου της εταιρείας

– Παράλληλα θα μπορούσαν , σε συνεργασία με τις Ενώσεις Ξενοδόχων όλης της Κρήτης να δημιουργηθούν ξενοδοχειακά πακέτα διακοπών για την εταιρεία Hyundaiκαι για τους εργαζομένους της

Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...