23.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ

Ένας χαμός προχθές όχι μόνο στο κέντρο των Χανίων αλλά και έξω από την πόλη όπως η Λεωφόρος Καζαντζάκη που όσο κρατούσε η βροχή, κυρίως τις μεσημβρινές ώρες, σημειώθηκαν μεγάλα μποτιλιαρίσματα κυρίως μέσα στο Βαμβακόπουλο. Ο δρόμος είχε μετατραπεί σε ποτάμι και τα αυτοκίνητα σχεδόν ακινητοποιήθηκαν. Το φαινόμενο ήταν συνεχές όσο διαρκούσε η δυνατή νεροποντή.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;

Τώρα που υπουργοποιήθηκε η κ. Ξενογιαννακοπούλου θυμήθηκα τον Μιχάλη Νεονάκη και άλλους εκλεκτούς πολύφερνους σωτήρες.

Αυτοί πού είναι και χαραμίζονται έτσι βουτηγμένοι στην αφάνεια;

Πώς και δεν τους αξιοποίησε ο Τσίπρας;

Μάλλον τους αφήνει στις εφεδρείες.

Κρίμα Θε μου γι’ αυτούς που πίστεψαν σε ιδέες.

ΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ!

Ένα από τα πολλά που μ’ ενοχλούσαν είναι και η Παπακώστα στα παράθυρα συνεντευξιαζόμενη. Τώρα θα την έχουμε και υπουργό στην πρώτη φορά κυβέρνηση Αριστεράς. Έλεος!

ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙΔΑ

Έχουν μπερδέψει ορισμένοι τις έννοιες μου λέει φίλος, σχολιάζοντας και τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης. Τα σχόλια περιττεύουν…

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΝΟΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΕΛΑΙΑ;

Έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές με την εξαφάνιση παλαιών μανουαλιών και πολυελαίων μεγάλης αξίας από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως Λουσακιών.

"google ad"

Τι απέγιναν αυτά που είχαν μεγάλη αξία;

Γιατί αντικαταστάθηκαν με μπιχλιμπίδια με «απαστράπτοντα» γυαλάκια;

Θα απαντήσει κανείς επιτέλους ή έχουν πιεί όλοι το αμίλητο νερό;

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ