25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

– ΓΙΝΕΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

Δέντρα για κόψιμο υπάρχουν; Θα το πουν οι ρουφιάνοι. Τραπεζοκαθίσματα στα μαγαζιά είναι πιο πολλά, από ότι η άδεια τους επιτρέπει; Οι πολίτες ρουφιάνοι θα το διαπιστώνουν.

Νέα ήθη φέρνουν, οι νέες εποχές ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.

– ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ

Έτσι μας ενημερώνει η εφημερίς. Δεν μας λέει όμως τίποτα για το φράγμα Βαλσαμιώτη πόσο ωφέλησε ή και πόσο άχρηστο είναι…

– ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ…

Τα κατάφερε πατώντας επί πτωμάτων, ακόμα και καρφώνοντας, μην αφήνοντας σε «χλωρό κλαδί» τους ανταγωνιστές του. Όταν οι άλλοι δεν μπορούσαν ούτε να στεγαστούν, αυτός τα έπαιρνε δύο – δύο τα κτίρια, για να βάζει το αυτόματο τουτού.

Μετά σου λέει, δεν το κάνω, το ‘χω που το ‘χω, ένα μουσείο. Πέταξαν και σάπισαν δύο τυπογραφεία που είχαν προσφερθεί, του μακαρίτη του ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ και του ΑΓΩΝΑ. Τα κλασικά τυπογραφικά μηχανήματα αγοράστηκαν από έξω και ορισμένα καμμιά σχέση δεν έχουν, με την ντόπια τυπογραφία .

Το πράμα όμως πουλάει κι έτσι το Ινστιτούτο πάει περίπατο, προς δόξαν του εξωτερικού εμπορεύματος εποχής…

– ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ

Ήρθαν τα δύσκολα. Η επιχείρηση φτωχοποίησης των Ελλήνων ξεκίνησε. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά κι όμως κόντρα σε κάθε έννοια λογικής που επιβάλλει τον ξεσηκωμό μας. Εμείς κοιμόμαστε!

Κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου κι ας χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια μας.

– ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

Αγώνας όχι ψέματα από τον νομικό κόσμο της χώρας. Ασυμβίβαστο πολύμηνο και κανείς δεν ασχολείται…

Που είναι οι άλλες κοινωνικές ομάδες να προστρέξουν σε συμπαράσταση;

– ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ στα πεζοδρόμια της Αποκορώνου ουκ ολίγες. Εκεί όμως που έχει πολυγίνει το κακό, είναι πάνω – πάνω κοντά στη Γωνία που στρίβομε για το Εμπορικό Κέντρο. Εκεί υπάρχει ανωμαλία πεζοδρομιακή που μπορεί να σε σκοτώσει, ειδικά αν είσαι ηλικιωμένος. Θα κάνουν κάτι;

– ΚΛΗΣΕΙΣ ΘΑΝΑΤΕΡΕΣ…

700 ευρώ κλήση σε ποδηλάτη για παραβίαση κόκκινου.

350 ευρώ κλήση για φερόμενο (όχι φορούμενο) κράνος μοτοποδηλάτη και αφαίρεση διπλώματος. Βέβαια το πρόβλημα είναι μεγάλο με την σωστή οδήγηση, αλλά και τέτοια πρόστιμα, στη σημερινή εποχή, σε…. αποτελειώνουν! Έλεος.

Υπονομευτής

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ