20.8 C
Chania
Tuesday, May 21, 2024

Φωτιά στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Φωτιά σημειώθηκε χθες το βράδυ, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, κάτοικοι και διερχόμενοι στη Λεωφόρο Δημοκρατίας είδαν καπνούς να βγαίνουν από το κτίριο.

Επιτόπου έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, που μπόρεσαν να περιορίσουν τη φωτιά και τις καταστροφές που προκάλεσε.

Τη θλίψη του για την εικόνα καταστροφής που άφησε πίσω της η φωτιά , εξέφρασε με δήλωσή του στο Cretalive ο Πρόεδρος του ΕΚΗ, Στέλιος Βοργιάς.

Όπως σημείωσε “ευτυχώς, δεν κινδύνεψε κανείς, αυτό είναι το πιο σημαντικό, και η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση. Θα δούμε άμεσα το θέμα της αποκατάστασης των ζημιών και εννοείται ότι το Εργατικό Κέντρο δεν κλείνει ούτε για ένα λεπτό…”

Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής ανέλαβε να διενεργήσει έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ