22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Χανιά: Ηλικιωμένος οδηγούσε ανάποδα στο ρεύμα στην Εθνική Οδό | Βίντεο

Ημερομηνία:

Το είδαμε και αυτό. Ηλικιωμένος άνδρας μπέρδεψε τα ρεύματα και άρχισε να οδηγεί στην Εθνική οδό, από Μουρνιές προς Σούδα, στο αντίθετο ρεύμα.

Οι οδηγοί διατήρησαν την ψυχραιμία τους και παραμέριζαν ώστε ο οδηγός που είχε εισέλθει ανάποδα να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία του.

Σύντομα, εμφανίστηκε όχημα της αστυνομίας οδηγώντας το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου στην άκρη για την αποφυγή ατυχήματος.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου εκκλήθηκαν και συγγενείς του για την παραλαβή του, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ