16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Χανιά: Νεκρός ένας 18χρονος σε τροχαίο δυστύχημα

Ημερομηνία:

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τις τραγωδίες που εκτυλίσσονται στους δρόμους της Κρήτης, με τους νεκρούς να φτάνουν τους 47 από την αρχή του έτους.

Τελευταίο θύμα είναι ένας οδηγός μηχανής ηλικίας 18 χρονών που τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από σύγκρουση με άλλη μηχανή στα Περιβόλια Χανίων.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 28 Οκτωβρίου όταν η μηχανή που οδηγούσε 18χρονος με κατεύθυνση από Περιβόλια προς Χανιά, συγκρούστηκε με άλλο μηχανάκι που οδηγούσε ένας 22χρονος, και είχε την αντίθετη κατεύθυνση.

Ο 18χρονος άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή ενώ ο άλλος νεαρός διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων με ορθοπεδικά τραύματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κανείς από τους δύο νεαρούς δεν φορούσε κράνος.

Πρόκειται για το τρίτο θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που σημειώνεται στους δρόμους της Κρήτης μέσα σε δύο 24ωρα, μετά την 60χρονη που χάθηκε στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Μπαλί και τον 36χρονο στα Σταυράκια Ηρακλείου.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...