18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

“Αγροτικος Αυγουστος 2013”: Οι παραγωγικές μονάδες της Κρήτης σε Αθήνα και Θεσ/νίκη

Ημερομηνία:

Με στόχο την προβολή και προώθηση των Κρητικών Πιστοποιημένων και τυποποιημένων Ποιοτικών Προϊόντων (Βιολογικά, Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης) και των ειδών λαϊκής τέχνης, ο «Αγροτικός Αύγουστος 2013»,   μεταφέρεται στην Αθήνα αλλά και για δεύτερη φορά φέτος στη Θεσσαλονίκη.Τα εγκαίνια της έκθεσης στην Αθήνα θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ αυτή θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια ο “Αγροτικός Αύγουστος 2013” θα μεταφερθεί από την Τετάρτη 9 έως και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 στη Θεσσαλονίκη, στην Πλατεία Αρχαίας Αγοράς, μπροστά από το άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές χθες Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, σε συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Χανίων.

Η έκθεση διοργανώνεται από τον Δήμο Χανίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων και τελεί υπό την αιγίδα των Δήμων Αθηναίων και Θεσσαλονίκης.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ