165 επιπλέον υπογραφές στο εξώδικο εις βάρος του Δημου Χανίων για τα κρητικά αγρίμια και τα άλλα ζώα του Δημοτικού Κήπου

Κανένα σχόλιο

5 ημέρες μετά κι ενώ η τύχη των κρι-κρι του Δημοτικού Κήπου Χανίων αγνοείται συνεχίζεται η συλλογικό υπογραφών για το εξώδικο ενάντια στο Δήμο Χανίων.

Στο εξώδικο ζητειται η παροχή εγγράφων και εξηγήσεων για το τι συνέβη στα ζώα του κήπου.

Σήμερα στη δημοσιότητα δόθηκαν 165 επιπλέον υπογραφές φτάνοντας πλέον στις 300 μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

"Sponsored links"

Στο σχετικό κείμενο οι πολίτες αναφέρουν:

Α) Τις τελευταίες ημέρες έχουν μεταφερθεί πάντα νυχτερινές ώρες και εν κρυπτώ αρχικά οι κρητικοί αίγαγροι και εν συνεχεία οι παπαγάλοι, οι κύκνοι και κάποια από τα παγώνια του Δημοτικού Κήπου προς άγνωστη κατεύθυνση. Για τον λόγο αυτόν ζητούμε να πληροφορηθούμε προς ποια κατεύθυνση και ενδιάμεσο ή τελικό προορισμό μεταφέρθηκαν καθένα από τα παραπάνω ζώα.

Β) Παρακαλούμε όπως μα χορηγηθούν αντίγραφα των παραστατικών μεταφοράς τους.

Γ) Την έγγραφη επικοινωνία με την ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Α.Ε.

Δ) Τους ότους συμφωνίας με την ως άνω εταιρεία

Ε) Την απόφαση του Δ.Σ. ή άλλου συλλογικού οργάνου για το άνοιγμα του χώρου της λίμνης του Δημοτικού Κήπου όπου έβρισκαν καταφύγιο πλήθος πτηνών.

Στ) Την απόφαση για τις παρεμβάσεις στον  χώρο της λίμνης του Δημοτικού Κήπου

Τα ονόματα των πολιτών είναι στη διάθεση της εφημερίδας.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live