17 νέες εμβολιαστικές γραμμές στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

17 νέες εμβολιαστικές γραμμές για να συνδράμουν στην εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού της Κρήτης έναντι της νόσου COVID-19 αναπτύσσονται στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης από 1-3 Απριλίου 2021.

Ειδικότερα, ενισχύονται ταεμβολιαστικά κέντραπου λειτουργούν ήδη μεέντεκα (11) επιπλέον εμβολιαστικές γραμμές.

Συγκεκριμένα:

"Sponsored links"

ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ   ΝΕΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
1.       ΓΝ Ρεθύμνου   1
2.       ΓΝ Αγίου Νικολάου   1
3.       ΓΝ-ΚΥ Ιεράπετρας   1
4.       ΚΥ Ηρακλείου   3
5.       ΚΥ Καστελίου Πεδιάδος   1
6.       ΚΥ Μοιρών   1
7.       ΚΥ Περάματος   1
8.       ΚΥ Κισσάμου   1
9.       2ο ΚΥ Χανίων   1
ΣΥΝΟΛΟ   11

Ταυτόχρονα αναπτύσσονται έξι (6) ΝΕΑ εμβολιαστικά σημεία με έξι (6) ΝΕΕΣ εμβολιαστικές γραμμές.

Συγκεκριμένα:

ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ   ΝΕΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
1.       ΚΥ Κανδάνου   1
2.       ΚΥ Αγίας Φωτεινής   1
3.       ΚΥ Αγίας Βαρβάρας   1
4.       ΚΥ Χάρακα   1
5.       ΚΥ Τζερμιάδου   1
6.       ΚΥ Σπηλίου   1
ΣΥΝΟΛΟ   6

Συνολικά αναπτύσσονται δεκαεπτά (17) ΝΕΕΣ εμβολιαστικές γραμμές,ενεργοποιώντας το σύνολο των δομών υγείας προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες σε όλη την Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.

Επιπλέον, στις19/3/2021 ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα εμβολιασμού των ευπαθών ομάδωνμε υποκείμενα νοσήματα πολύ υψηλού κινδύνου της ομάδας Ακαι πλέον οι πολίτες, που ανήκουν στην συγκεκριμένη κατηγορία, μπορούν να απευθυνθούν στα εμβολιαστικά κέντρα  για τον εμβολιασμό τους. Επιπρόσθετα, από την Τετάρτη 31 Μαρτίου θα ενεργοποιηθεί στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr η δυνατότητα υποβολής αίτηση-ένστασηςαπό τους πολίτες προκειμένου να πιστοποιηθούν ως δικαιούχοι εμβολιασμούστην ομάδα Α με τα υποκείμενα νοσήματα.

Αντίστοιχα από 26/3/2021 ενεργοποιείται η ηλικιακή ομάδα των 70-74 ενώ από αρχές Απριλίου ενεργοποιείται και η ηλικιακή ομάδα 65-69.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live