170.000 ευρώ χρωστά η Fraport αλλά ο Δήμαρχος (για άλλη μια φορά) καθησυχάζει…

Κανένα σχόλιο

Συνήθειο φαίνεται το έχει κάνει ο Δήμαρχος μπροστά στις αρνητικές εξελίξεις να καθησυχάζει.

Έτσι, μετά το νομοσχέδιο για τα σκιάδια που δημιουργεί εμπόδια στη διαδικασία στα Χανιά και ευνοεί όσους δε θέλουν να προχωρήσουν οι αλλαγές, στην οποία εξέλιξη ο δήμαρχος έσπευσε να καθησυχάσει, χθες, μετά τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης ότι παρά τα τεράστια κέρδη της εταιρείας από τα περιφερειακά αεροδρόμια, ο Δήμος Χανίων δεν έχει πληρωθεί ούτε λεπτό του ευρώ, για την αποκομμιδή των σκουπιδιών στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” η αντίδρασή του ήταν να καθησυχάσει, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η εταιρεία “θα” πληρώσει.

Πόσα χρήματα χρωστά στο Δήμο Χανίων η εταιρεία; Πάνω από 170.000 ευρώ.

"Sponsored links"

Κι ενώ τα Χανιά έχουν μείνει μέσα στο χειμώνα με μία εταιρεία με αποτέλεσμα οι τιμές των εισιτηρίων να έχουν εκτοξευθεί, στο Ηράκλειο οι εταιρείες που ταξιδεύουν είναι πέντε, ανταγωνίζονται και προσφέρουν καλές τιμές, για τους Κρητικούς αλλά και σε όσους θέλουν να επισκεφθούν τον νομό.

Εκεί, προχωράνε τα σχέδια για χειμερινό τουρισμό. Στα Χανιά, ούτε τα χρήματα για τα σκουπίδια της γερμανικής εταιρείας δε μπορούμε να εισπράξουμε. Αλλά ο Δήμαρχος Χανίων υποδέχεται τους διοικητές των βάσεων, συναντιέται με τους εκπροσώπους της Fraport και καθησυχάζει όταν δε δίνουν πίσω στο νομό ούτε το κόστος για τα σκουπίδια…

H φωτογραφία από τη διαμαρτυρία στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” στις 19 Ιανουαρίου του 2016 στην οποία συμμετείχε και ο Δήμαρχος Χανίων.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live