300 νέα κρεβατάκια για τα ολοήμερα νηπιαγωγεία του Δήμου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Στην προμήθεια συνολικά 300 νέων κρεβατιών για τις ανάγκες των ολοήμερων νηπιαγωγείων του Δήμου Χανίων, προχώρησε το προηγούμενο διάστημα η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων.

Τα νέα κρεβατάκια θα μοιραστούν σε 40 νηπιαγωγεία του Δήμου Χανίων, ως συνέχεια της περυσινής προμήθειας περισσότερων από 400 κρεβατιών για τους μικρούς μαθητές.

Κατά την έναρξη της διανομής των κρεβατιών, στις αποθήκες του Δήμου Χανίων βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Αντώνης Ι. Βαρδάκης και ο Πρόεδρος της Α’/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χανίων, Νίκος Βλαζάκης.

"Sponsored links"

κρεβατάκια

Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος, Αντώνης Ι. Βαρδάκης, «οι ενέργειες του Δήμου Χανίων, για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των μαθητών συνεχίζονται και με τη συγκεκριμένη προμήθεια. Ιδιαίτερα την περίοδο αυτή, που εφαρμόζεται και το διευρυμένο ολοήμερο πρόγραμμα στα σχολεία μας, προμηθεύουμε τα νέα κρεβατάκια για όλους τους μαθητές μας».

«Τα τριακόσια κρεβατάκια που προμηθεύουμε σήμερα τις σχολικές μονάδες προσχολικής εκπαίδευσης του Δήμου μας, έρχονται να συμπληρώσουν την περυσινή προμήθεια που αφορούσε σε περισσότερα από 400 παιδιά. Είναι κρεβάτια ειδικών προδιαγραφών, ελαφριά για να αποθηκεύονται εύκολα, ενώ έχουν και διαφορετικά ζωηρά χρώματα, κατάλληλα για παιδιά αυτής της ηλικίας», σημείωσε από τη μεριά του ο Νίκος Βλαζάκης.

κρεβατάκια

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live