35η Παγκρήτια Ορειβατική Συνάντηση

Κανένα σχόλιο

Στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί στους βόρειους πρόποδες των Λευκών Ορέων, στην τοποθεσία Γούρνες, σε υψόμετρο 1.150 μέτρων, στην ε-παρχία Αποκορώνου, η 35η Παγκρήτια Ορειβατική Συνάντηση, με διοργανωτή τον Ε.Ο.Σ. Χανίων, υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Ο.Α..

Η ετήσια περιφερειακή, αυτή συγκέν-τρωση των Συλλόγων της Κρήτης, θα δώσει την ευκαιρία συνάντησης πεζοπόρων και ορειβατών από όλο το νησί, για να ανταλλάξουν ιδέες και προτάσεις, σχετικά με την αγαπημένη τους δραστηριότητα. Ο ΕΟΣ ο οποίος διοργανώνει την φετινή εκδήλωση, με την ευκαιρία εορτασμού των 85 χρόνων ζωής και δράσης, από την ίδρυση του, θα συμμετάσχει με πολυμελή ομάδα και σε αυτήν την εκδήλωση, η οποί-α θα περιλαμβάνει μέλη του, καθώς και παιδιά και εφήβους.

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει διήμερη εξόρμηση για τη συμμετοχή του, στην ετήσια αυτή συνάντηση των ορειβατικών Συλλόγων της Κρήτης, το αναλυ-τικό πρόγραμμα της οποίας έχει ανακοινωθεί και μπορούν να το πληροφορηθούν οι ενδιαφερόμενοι στα γραφεία του Συλλόγου. Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει από το ορεινό χωριό Καρές Αποκορώνου και η διανυκτέρευση θα γίνει στο ύπαιθρο με ατομικά εφόδια.

"Sponsored links"

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το μεσημέρι του Σαββάτου, ώρα 13:30 μ.μ., κι επιστροφή το απόγευμα της επόμενης ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647, ή και στην ιστοσελίδα www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 11/09.

ΑΦΙΣΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ_2015

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 35ης Παγκρήτιας Ορειβατικής Συγκέντρωσης στις Γούρνες Λευκών Ορέων πάνω από το ορεινό χωριό Καρές Αποκορώνου

Κορυφή Βαρσάμου, υψ. 1.554 μέτρα.

-Εορτασμός 85 χρόνων από την ίδρυση του Ε.Ο.Σ. Χανίων.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/09/2015

14:30-16:30: Άφιξη – Καλωσόρισμα ομάδων στο χωριό Καρές στην επαρχία Αποκορώνου,

ανάβαση στην τοποθεσία Γούρνες Λευκών Ορέων, υψ. 1.150 μ., (ώρες πεζοπορίας για

"Sponsored links"

την ανάβαση σε καλά σηματοδοτημένο μονοπάτι, περίπου 3:00), τακτοποίηση στους

χώρους κατασκήνωσης, δηλώσεις συμμετοχών και χορήγηση αναμνηστικών.

19:30: Σύντομοι χαιρετισμοί των οργανωτών και των εκπροσώπων των Συλλόγων.

20:00: Προσφορά φαγητού και ποτού, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αποκορώνου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/09/2015

07:30-08:00: Προσφορά πρωινού ροφήματος κ.λ.π..

08:30: Ανάβαση στην κορυφή Βαρσάμου, υψ. 1.554 μέτρα

(ώρες πεζοπορίας περίπου 3:00 με 3:30, μαζί με την κατάβαση στις Γούρνες)

Προσφορά πρόχειρου φαγητού (δεκατιανού).

13:00-15:30: Κατάβαση στο χωριό Καρές Αποκορώνου, τέλος πεζοπορικής διαδρομής

(ώρες πεζοπορίας περίπου 2:30) – Πέρας εκδηλώσεων 35ης Π.Ο.Σ..

* Η πρόσβαση στην περιοχή προτείνουμε να γίνει οδικώς, από την διαδρομή Εθνική οδός, κόμβος Καλυβών – Αρμένοι – Νιο Χωριό – Μαχαιροί – Ραμνή – χωριό Καρές Αποκορώνου, (είναι καλύτερος δρόμος, θα έχετε γρηγορότερη πρόσβαση στις Καρές και θα υπάρχουν ενημερωτικές πινακίδες).

Οι Σύλλογοι που θα κινηθούν με ιδιωτικά μέσα (αυτοκίνητα), θα τα αφήσουν στην δεξιά πλευρά του δρόμου, λίγο πριν ή και λίγο μετά τον οικισμό του χωριού Καρές, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, σύμ-φωνα με τις υποδείξεις των εθελοντών της διοργάνωσης.

Η μικρή πλατεία του χωριού είναι σημαντικό να μείνει ελεύθερη για την υποδοχή και για την αναστροφή των λεωφορείων.

Ο Σύλλογος θα μεριμνήσει με δικά του μεταφορικά μέσα, να μεταφέρει τα σακίδια των συμμετεχόντων στον/και από τον χώρο κατασκήνωσης. Η πρόσβαση στο χώρο κατασκήνωσης επιτρέπεται μόνο στα αυτοκίνητα υποστήριξης της διοργάνωσης.

* Στους φίλους ορειβάτες από την υπόλοιπη Ελλάδα, που επιθυμούν να συμμετάσχουν, και δεν θα έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο, από τα γραφεία του Ε.Ο.Σ. Χανίων, το Σάββατο 13/09 το μεσημέρι, στις 13:30 θα αναχωρήσουν λεωφορεία που θα τους μεταφέρουν μέχρι το χωριό Καρές Αποκορώνου, τα οποία θα επιστρέψουν τη Κυριακή 13/09 το απόγευμα, μετά το πέρας της εκδήλωσης, με στάση στο λιμάνι της Σούδας, για να προλάβουν οι συμμετέχοντες την αναχώρηση του πλοίου.

  • ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΥΗ (ΚΑΡΑΒΑΝΑ . . .) ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ (ΑΝΤΙΣΚΗΝΑ & ΥΠΝΟΣΑΚΟ).

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις