22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

H εικόνα της καταστροφής στην παραλία της Φαλάσαρνης, πριν και μετά την επέλαση των εκσκαφικών

Ημερομηνία:

Παράνομες αμμοληψίες, μέχρι και εκσκαφικά μηχανήματα εντός της προστατευόμενης παραλίας και ξεπάτωμα της βλάστησης (για την τοποθέτηση ομπρελών;) παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στη Φαλάσαρνα. Όλοι παρατηρούν τι συμβαίνει εκτός από τις… αρχές. Γιατί;

Χαρακτηριστική και η φωτογραφία που αναρτήθηκε στη σελίδα “Χανιά Παράπονα Καταγγελίες”  όπου φαίνεται το τμήμα της παραλίας πριν την επέλαση της μπουλντόζας και μετά.

Αναφέρεται στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία:

Που πάει το μυαλό σας;

Εντωμεταξύ στα Φαλάσαρνα στη νότια παραλία που δεν έχει ακόμα όμπρελο καθίσματα την Δευτέρα που μας πέρασε μπήκαν κάποιοι ανενόχλητοι με σκαπτικά μηχανήματα και ισοπέδωσαν την παραλία σε κάποια σημεία με βλάστηση!Και όπως γίνεται συνήθως.. κανείς δεν είδε…δεν άκουσε τίποτα!!

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Σώστε τη Φαλάσαρνα στο σημείο κόπηκαν και 3 κέδροι με σκοπό την τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων.

Και η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κισάμου επισημαίνει τις αυθαιρεσίες στην παραλία αφου διαπιστώθηκε παράνομη αμμοληψία που είχε σαν συνέπεια την καταστροφή των αμμοθινών στην περιοχή της Βρωμόλιμνης, νότια της μεγάλης παραλίας της Παχιάς Άμμου, στη Φαλάσαρνα.

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ