Η φωτογραφία του Reuters/ Πανηγυρίζουν με την καταστροφή του λαού μας
“Προκλητικοί γελούν και πανηγυρίζουν επάνω από τα συντρίμμια μιας χώρας, με τον πόνο του ελληνικού λαού ”
“Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις” λένε. H παραπάνω φωτογραφία του Reuters που κάνει το γύρο του κόσμου μετά την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή αποκαλύπτει την αναλγησία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και της λαομίσητης κυβέρνησής του.
Προκλητικοί και ανάλγητοι αυτοί που υπερψήφισαν το πολυνομοσχέδιο που προσθέτει κι άλλη δυστυχία στους Έλληνες, που εξαθλιώνει κι άλλο τον λαό, που φέρνει τις απολύσεις, τον πόνο και την δυστυχία αλληλοσυγχαίρονται επειδή προσθέτουν κι άλλη φτώχεια και εξαθλίωση στους Έλληνες. .
Κι, όμως, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιάννης Στουρνάρας και τα υπόλοιπα υποκείμενα που ψήφισαν ΝΑΙ στη συνέχιση της καταστροφής γελούν και πανηγυρίζουν επάνω στον ανθρώπινο πόνο.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.