18.8 C
Chania
Friday, October 18, 2024

Tο Chania Beach Party 2013

Ημερομηνία:

H εφημερίδα Chillin news διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το Chania Beach Party 2013, την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013 στις 21:00 στην παραλία ΆΠΤΕΡΑ, το μεγαλύτερο beach party που έχει γίνει ποτέ στην Κρήτη. Στην περυσινή εκδήλωση έδωσαν το παρόν 6.500 επισκέπτες, ενώ o φετινός στόχος των διοργανωτών είναι να ξεπεράσει τους 8000 επισκέπτες!
Στο Chania Beach Party 2013 θα συμμετέχουν οι καλύτεροι djs & producers από τα μεγαλύτερα clubs της Κρήτης, καθώς και οι διεθνούς φήμης djs και παραγωγοί από την Ολλανδία, Rool & Doors, που υπογράφουν τις γνωστές dance επιτυχίες “Blackout”, “Gita”, “Elements” και πολλές ακόμα γνωστές παραγωγές και remix.
Παράλληλα, οι διοργανωτές ετοιμάζουν ξεχωριστά happenings κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ για ακόμα μια χρονιά, μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο κοινωνικό παντοπωλείο.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την την σελίδα μας στο fb: Chania Beach Party 2013 η την ιστοσελίδα μας www.chaniabeachparty.com.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του Σινουάρ – Πώς εντοπίστηκε από το Ισραήλ

Την εξουδετέρωση του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, ανακοίνωσε την Πέμπτη (17/10)...

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων τιμά τον Γιώργο Αρβανίτη

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων τιμά τον Γιώργο Αρβανίτη στη διάρκεια εκδήλωσης αύριο Παρασκευή...