26.8 C
Chania
Wednesday, October 2, 2024

Κρήτη με Σκωτία συνδέει η Easyjet

Ημερομηνία:

Από την νέα σεζόν εγκαινιάζονται τα νέα δρομολόγια της Easyjet από το Ηράκλειο Εδιμβούργο και Γλασκώβη με πτήσεις από το Ηράκλειο εγκαινιάζει η Easyjetπου περιλαμβάνει στο νέο πτητικό της πρόγραμμα νέα δρομολόγια από το αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης. Από την νέα καλοκαιρινή περίοδο το Εδιμβούργο συνδέεται με το Ηράκλειο με τις πτήσεις να ξεκινούν από 1η Απριλίου με μία πτήση την εβδομάδα (κάθε Τρίτη), οι οποίες γίνονται δύο από 26 Απριλίου (Τρίτη και Πέμπτη). Σύμφωνα με το fortunegreece oι χαμηλότερες τιμές για όλη την καλοκαιρινή περίοδο κινούνται για το σύνολο του ταξιδιού στα επίπεδα των 100 ευρώ.

Σύμφωνα με τις τιμές που δίνει το site της easyjet οι χαμηλότεροι ναύλοι από Εδιμβούργο προς Ηράκλειο είναι 49,35 ευρώ για τους μήνες Απρίλιο, Ιούνιο Αύγουστο και Σεπτέμβριο ενώ από Ηράκλειο προς Εδιμβούργο 38,55 ευρώ τους μήνες Απρίλιο και Μάιο.

Αντίστοιχα από την Γλασκόβη στις 5 Απριλίου ξεκινούν πτήσεις από και προς την Κω. Και σε αυτή την περίπτωση οι πτήσεις θα εκτελούνται δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη) και οι ναύλοι ξεκινούν και εδώ από τα επίπεδα των εκατό ευρώ τους ανοιξιάτικους μήνες. Υπενθυμίζεται ότι όπως ήδη είχε αναφέρει η διοίκηση της Easyjet, στο τέλος της θερινής περιόδου, τα ελληνικά νησιά είναι από τους πλέον δυναμικούς προορισμούς 2014 τους οποία σταδιακά θα συνδέει με τις βάσεις αεροδρομίων που διαθέτει σε μεγάλες αγορές της Ευρώπης.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μόνιμη Πυροσβεστική Υπηρεσία στις Βουκολιές ζητά η Σέβη Βολουδάκη

Η βουλευτής Χανίων, Σέβη Βολουδάκη, κατέθεσε εκ νέου σήμερα...

Σοβαρό περιστατικό σχολικής βίας στα Χανιά

Ένα σοβαρό περιστατικό σχολικής βίας σημειώθηκε χθες το μεσημέρι...