25.8 C
Chania
Wednesday, June 26, 2024

Κριτσωτάκης: Αναγκαία η ολοκλήρωση του ΒΟΑΚ για την οδική ασφάλεια

Ημερομηνία:

Επιτακτική χαρακτήρισε την ανάγκη λήψης μέτρων για την ασφάλεια σε όλο το οδικό δίκτυο της Κρήτης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μιχάλης Κριτσωτάκης ειδικά μετά το τραγικό δυστύχημα την περασμένη Κυριακή στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), που η κατασκευή του δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.
Ο Μιχάλης Κριτσωτάκης τόνισε ότι “τα έργα στον ΒΟΑΚ γίνονται αποσπασματικά με ευθύνη όχι φυσικά των Υπηρεσιών, των υπαλλήλων ή των τεχνικών αλλά με κυβερνητικές-πολιτικές ευθύνες”, υπογραμμίζοντας ότι “δεν είναι λύση οι Συμβάσεις Παραχώρησης, ούτε οι ΣΔΙΤ” και πρόσθεσε: “η αδιαφορία και η διαπλοκή έχουν πάντα εγκληματικό χαρακτήρα, όταν ως αποτέλεσμά τους μετράμε χιλιάδες απώλειες ζωών”.

Πηγή: “Αυγή”

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Μόσχα προειδοποιεί για μοιραία τραγωδία αν οι Δυτικοί υποτιμήσουν την αποφασιστικότητά της

Ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε σήμερα...

Σε ποιες περιοχές στα Χανιά απογορεύεται η κολύμβηση

Οι ακτές της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κρίνονται ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ για...

MyCoast: «Βροχή» καταγγελιών στην πλατφόρμα για τις αυθαιρεσίες σε παραλίες – 150 καταγγελίες στα Χανιά

Εκατοντάδες είναι οι καταγγελίες για παράνομες ξαπλώστρες και όχι μόνο στην πλατφόρμα...