15.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

2.000 ευρώ στο ΚΗΦΑΑμΕΑ από τους Βετεράνους

Ημερομηνία:

Έδωσαν την ψυχή τους στον ΄Β Παγκόσμιο Πόλεμο και στη Μάχη της Κρήτης και μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να προσφέρουν στους Κρητικούς.
Ο λόγος για τους Βετεράνους συμμάχους που το πρωί έδωσαν 18.000 λίρες δηλαδή 22.000 ευρώ στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία. Η ρεσεψιόν ξενοδοχείου στο Μάλεμε γέμισε με χαμόγελα την ώρα παράδοσης της επιταγής σήμερα Παρασκευή το πρωί.

Οι 3 Βετεράνοι των συμμαχικών δυνάμεων από τη Μεγάλη Βρετανία, αυτές τις μέρες βρίσκονται στα Χανιά με τις οικογένειες τους  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη Μάχη της Κρήτης και αναγνωρίζοντας το έργο που προσφέρει το ΚΗΦΑΑμΕΑ στα παιδιά με εγκεφαλική παράλυση τους δώρισε αυτά τα χρήματα για να συνεχίσουν το έργο τους. Σύμφωνα με την πρόεδρο Νίκη Βελεγράκη θα διατεθούν για την αγορά νέου λεωφορείου καθώς το υπάρχον παρουσιάζει βλάβες πολύ συχνά.

neatv.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκρηκτικό το κλίμα στη Βουλή για το αγροτικό

Εκρηκτικό παραμένει το κλίμα στη Βουλή για το αγροτικό με φόντο...

Παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις κινητοποιήσεις των αγροτών στην Κρήτη!

Παραγγελία στους εισαγγελείς της χώρας απέστειλε ο Εισαγγελέας του Αρείου...

Αύξηση πληθωρισμού τον Νοέμβριο, «φωτιά» ενοίκιο, καφές, κρέας

Όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία, μια σειρά από...