Μαρμελάδα Πεπόνι
Για 400 γραμμ. μαρμελάδα: ενάμιση κιλό πεπόνι καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους, μισό κιλό ζάχαρη, δύο κουταλιές λικέρ πορτοκαλιού ένα κουταλάκι χυμό λεμονιού, δύο κουταλιές χυμό από ρόδι.
Βράζομε σε μέτρια φωτιά το πεπόνι, τη ζάχαρη και το λικέρ πορτοκαλιού για μισή ώρα ανακατεύοντας συχνά ώσπου να πήξει η μαρμελάδα. Ρίχνομε τον χυμό λεμονιού και τον χυμό ροδιού και ανακατεύομαι. Όταν κρυώσει φυλάμε σε αποστειρωμένα βάζα.