14.8 C
Chania
Friday, December 5, 2025

Αγρότες στο Σαμαρά: Ήρθατε να δείτε τα χάλια σας; | Βίντεο

Ημερομηνία:

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε την Παρασκευή μαζί με βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές των Σερρών, όταν περίπου 50 κάτοικοι της περιοχής του κι άρχισαν να του φωνάζουν «ήρθατε να δείτε τα χάλια σας;», ενώ κάποιοι του έλεγαν «είσαι αλήτης, ήρθαμε στην Κηφισιά να σε δούμε κι εσύ μας έπνιξες στα χημικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγρότες διαμαρτύρονταν γιατί η κυβέρνηση Σαμαρά είχε καθυστερήσει να τους δώσει τις αποζημιώσεις για τη χαλαζόπτωση του Ιουνίου του 2014.

Φανερά ενοχλημένος, ο πρόεδρος της ΝΔ απομακρύνθηκε από το σημείο, με τους άνδρες της προσωπικής του φρουράς αλλά και αστυνομικούς να προσπαθούν να κρατήσουν μακριά του τους οργισμένους κατοίκους τόσο του Πεθελινού Σερρών όσο και των γύρω περιοχών.

Εξαιτίας της έντασης που προκλήθηκε οδήγησε τον αστυνομικό διευθυντή να διατάξει προσαγωγές, με αποτέλεσμα να προσαγάγει δύο άτομα, τα οποία, όμως, λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα, μετά και την παρέμβαση μιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κι ενός πολιτευτή προς τις Αρχές, οι οποίοι ζήτησαν την απελευθέρωσή τους.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=qhbDXMxd6RY”]

tvxs.gr

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων ανοιχτά των Χανίων – Η γεωγραφική κατανομή των Ρίχτερ

Έντονη σεισμική κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο...