14.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Ηθοποιός και στέλεχος του Ποταμιού ενεπλάκη σε τροχαίο και εγκατέλειψε το θύμα του

Ημερομηνία:

Εγκληματική αποδείχθηκε η οδηγική συμπεριφορά του γνωστού ηθοποιού και υποψήφιου με το Ποτάμι στο νομό Μεσσηνίας, Γιώργου Γιαννόπουλου ο οποίος, όχι μόνο παρέσυρε και τραυμάτισε μοτοσικλετιστή παραβιάζοντας κόκκινο σηματοδότη μετά από μεθύσι αλλά στη συνέχεια εγκατέλειψε αβοήθητο το θύμα του.

Το περιστατικό και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ereportaz συνέβη στις 04:50 της Τρίτης όταν ο Γιαννόπουλος κινούμενος με το ΙΧ του επί της Ακαδημίας και στη διασταύρωση με τη Ρήγα Φεραίου παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη χτυπώντας τον άτυχο μοτοσικλετιστή και στη συνέχεια εξαφανίστηκε χωρίς καν να ενδιαφερθεί για την κατάσταση του ανθρώπου που τραυμάτισε και φυσικά χωρίς να καλέσει καν το ΕΚΑΒ ή να ενημερώσει την Τροχαία.

Ακολούθησε αναζήτηση του ύποπτου οχήματος και μετά από καταδίωξη μέσα στο κέντρο της Αθήνας, οι άνδρες της Αστυνομίας το εντόπισαν στη γωνία Ακαδημίας και Σίνα για να συλλάβουν τον εξαίρετο μεν ως ηθοποιό αλλά ταυτόχρονα και τον απολύτως ασυνείδητο ως οδηγό Γιώργο Γιαννόπουλο τον οποίο φυσικά και συνέλαβαν αλλά στη συνέχεια άφησαν ελεύθερο.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από αλκοτέστ διαπιστώθηκε πως ο Γιώργος Γιαννόπουλος οδηγούσε σε κατάσταση μέθης.

Ακολουθήθηκε αυτόφωρη διαδικασία και, σε πρώτη φάση, αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος ενώ του έγινε και αφαίρεση της Άδειας Ικανότητος Οδήγησης για 6 μήνες.

ereportaz.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι τίμιοι αγρότες θα πληρωθούν»!!!

Της Γεωργίας Θάνου * Δεν υπάρχει δήλωση του πρωθυπουργού και...