18.8 C
Chania
Wednesday, October 9, 2024

Τα περήφανα γηρατεία στο ΚΑΠΗ Πόρου Ηρακλείου ξεσηκώθηκαν οταν αποκαθήλωσαν φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου

Ημερομηνία:

Πολλά έχουν υπομείνει οι γερόντοι των περιόδων των μνημονίων όμως στο ΚΑΠΗ Πόρου Ηρακλείου η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η απόφαση της αντιδημάρχου Αθηνάς Σπανάκη να αποκαθηλώσει κάδρο με φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου, που επί δεκαετίες βρισκόταν στον τοίχο του κτιρίου.

Οι γέροι συμπολίτες μας αντέδρασαν έντονα, λένε πως δεν ξεχνούν αυτά που πρόσφερε και αρνούνται να επιστρέψουν στην αίθουσα έως ότου επιστρέψει η φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου.

Σε δηλώσεις της στο ekriti.gr η αντιδήμαρχος Αθηνά Σπανάκη είπε ότι η εντολή που έδωσε ήταν να “κατέβουν” οι φωτογραφίες όλων ανεξαιρέτως των πολιτικών από όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου, μετά από αίτημα πολλών οικογενειών, και στη θέση τους να τοποθετηθούν εικόνες του Χριστού και της Παναγίας.

Με πληροφορίες από ekriti.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ