15.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

Είδη πρώτης ανάγκης από την Αναπτυξιακή Κρήτης και φορείς στη “Διακονία Αγάπης” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Ημερομηνία:

Στο πλαίσιο των οικονομικών και κοινωνικών αντίξοων συνθηκών που αντιμετωπίζει όλο και μεγαλύτερο ποσοστό συνανθρώπων μας, οι εργαζόμενοι και το διοικητικό συμβούλιο της Αναπτυξιακής Κρήτης έλαβαν την πρωτοβουλία να στηρίξουν το φιλανθρωπικό έργο της Διακονίας Αγάπης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Στην καθημερινή προσπάθεια στήριξης των επιχειρήσεων αλλά και των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, οι εργαζόμενοι της Αναπτυξιακής Κρήτης σε συνεργασία με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας, που εκπροσωπούν τα τέσσερα επιμελητήρια του νησιού, την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και το Πανεπιστήμιο Κρήτης, συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης τα οποία παραδόθηκαν στα γραφεία της «Διακονίας Αγάπης», οδός Πλαστήρα 27, παρουσία του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης, Ειρηναίου, του προέδρου της Αναπτυξιακής Κρήτης κυρίου Μανώλη Αλιφιεράκη και όλων των εργαζομένων του φορέα.

Τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς του Φιλόπτωχου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Υπάρχει μαύρο πολιτικό χρήμα στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»

Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και οι αγροτικές κινητοποιήσεις, η...

Χανιά: Μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια, λίγο πριν τον αποκλεισμό του Αεροδρομίου | Φωτός+Βίντεο

Σε τροχιά κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους εισέρχονται οι αγροτοκτηνοτρόφοι...

Δημογραφικό: Ζητούνται εργασίες «φιλικές για ηλικιωμένους» – Η άνοδος των age friendly jobs

H πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Aνάπτυξης και Ανασυγκρότησης (ΕBRD), χτυπάει...