27.1 C
Chania
Σάββατο, 27 Ιουνίου, 2026

Σατανιστικές τελετές πίσω από τις αυτοκτονίες εφήβων στην Ημαθία;

Ημερομηνία:

Νέα στοιχεία που ενδεχομένως ανατρέπουν τις αρχικές εκτιμήσεις των αρχών σχετικά με τη διπλή αυτοκτονία εφήβων στην Ημαθία.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας του νεαρού που είχε αυτοκτονήσει πέφτοντας στις γραμμές του τραίνου, την υπόθεση βαραίνουν σκιές παγανισμού και σατανισμού. Μιλώντας στο Epsilon TV, o δικηγόρος Σωκράτης Δημητριάδης αποκάλυψε ότι «δεν περιμέναμε ότι θα βρισκόμασταν σήμερα αντιμέτωποι με αυτές τις εξελίξεις», προσθέτοντας ότι «το δύσκολο στην έρευνα ήταν η διασύνδεση αυτών των παιδιών. Το να είναι μία παρέα από το σχολείο ή από την ίδια περιοχή που συχνάζουν στις ίδιες περιοχές είναι φυσιολογικό. Όταν εμπλέκεται η παρουσία περισσότερων ατόμων από διάφορες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, πρόκειται για μια διασύνδεση που φαινομενικά δεν υπάρχει, καθώς δεν υπάρχει καθημερινή επαφή για να αναπτύξουν τόσο στενές σχέσεις, παρά μόνο το διαδίκτυο…».

Από την πλευρά του, ο έτερος δικηγόρος της οικογένειας του νεαρού, Πάρης Σπυράτος, αποκάλυψε τη μαρτυρία της μητέρας του αδικοχαμένου παιδιού, σύμφωνα με την οποία είχε ακούσει από τον γιο της πως υπάρχει μια μορφή «εκκλησίας» για παγανιστές, στην Αθήνα. Προσέθεσε, δε, ότι στις 28 Σεπτεμβρίου, στην κηδεία του παιδιού, ένα ανήλικο αγόρι έβγαλε τη ζώνη του, την πέταξε στο χώρο του ενταφιασμού και είπε «σύντομα θα έρθω να σε βρω», ενώ σημείωσε ότι όταν χάθηκε ο νεαρός, υπήρχε στα χέρια του ένα λάπτοπ που έχει εξαφανιστεί, ενώ τις τελευταίες ημέρες έχει χαθεί και το κινητό του τηλέφωνο.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν οι παγανιστικές αναρτήσεις ομάδας παιδιών, των οποίων τα προφίλ στο Facebook εξετάζει η αστυνομία, ενώ η ανάρτηση του νεαρού, που ανέφερε ότι «αν φύγω κάποια στιγμή, θα το κάνω στις 21 Μαρτίου (σ.σ. κατά την εαρινή ισημερία), αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς, όπως εξήγησε ο κ. Δημητριάδης, στις 21 Σεπτεμβρίου, που ο 17χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του, είναι επίσης ισημερία, και πρόκειται για ημερομηνίες που θεωρούνται σατανιστικές και παγανιστικές τελετές.

Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Οκτωβρίου, ένα μήνα μετά την αυτοκτονία του νεαρού, 17χρονο κορίτσι έδωσε τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στις σιδηροδρομικές γραμμές, μεταξύ Αλεξάνδρειας – Παλαιοχωρίου, και διαμελίστηκε από διερχόμενο τρένο.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΕΠΕ Χανίων: Καταγγελία για διώξεις απεργών εκπαιδευτικών από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Το ΣΕΠΕ Χανίων καταγγέλλει τη Διεύθυνση ΠΕ για διώξεις απεργών εκπαιδευτικών. Παράσταση διαμαρτυρίας στις 2/7 για τις κλήσεις σε απολογία νεοδιόριστων.

Προσοχή: Νέο κύμα phishing emails με ψεύτικα τιμολόγια eBay στα Χανιά

Νέα προσπάθεια phishing εντοπίστηκε στα Χανιά με ψεύτικα τιμολόγια eBay. Ο Γιάννης Αγγελάκης προώθησε ύποπτα emails στη redaction για ενημέρωση του κοινού.

Συνάντηση για την αποκατάσταση και ανάδειξη των ανεμόμυλων του Οροπεδίου Λασιθίου

Συνάντηση για την αποκατάσταση των ιστορικών ανεμόμυλων του Οροπεδίου Λασιθίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Ανδρουλάκη, τον Δήμαρχο Γιώργο Αθανασάκη και τον Γενικό Διευθυντή της Αναπτυξιακής Κρήτης.

Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη έως τις 9 Ιουλίου

Η Περιφέρεια Κρήτης παρατείνει έως 9/7/2026 τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων. Αυστηροί περιορισμοί μετακινήσεων και μέτρα βιοασφάλειας για κτηνοτρόφους.