17.6 C
Chania
Τετάρτη, 15 Απριλίου, 2026

Έκτακτο – Κορωνοϊός: Η ΕΕ παίρνει νωρίτερα 50 εκατ. δόσεις από Pfizer/ΒιοΝtech

Ημερομηνία:

Η επικεφαλής της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ανακοίνωσε ότι οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα λάβουν 50 εκατομμύρια περισσότερα εμβόλια της Pfizer.

«Σήμερα φτάσαμε τα 100 εκατομμύρια εμβολιασμούς στην ΕΕ. Ένα ορόσημο για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι! Επιταχύνουμε επίσης τη χορήγηση εμβολίων για να διασφαλίσουμε ότι οι Ευρωπαίοι μπορούν να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα», δήλωσε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Παράλληλα, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ανακοίνωσε ότι επισπεύδεται η παράδοση 50.000.000 δόσεων εμβολίων της Pfizer/ΒιοΝtech. Η εταιρεία θα παρέδιδε τα εν λόγω εμβόλια το τέταρτο τρίμηνο, όμως θα παραληφθούν από την ΕΕ το δεύτερο τρίμηνο (το οποίο ξεκίνησε τον Απρίλιο), σημείωσε η φον ντερ Λάιεν.

topontiki.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη: Στα όριά τους οι αγρότες – Το ράλι τιμών στα λιπάσματα εκτοξεύει το κόστος παραγωγής

Σημαντικές αυξήσεις που ξεπερνούν το 40% καταγράφονται το τελευταίο...

Περιφέρεια Κρήτης: Ενεργός συμμετοχή στη 2η Συνάντηση Εταίρων του ευρωπαϊκού έργου HORIZON WIDERA DxHub στην Πορτογαλία

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στη 2η Συνάντηση Εταίρων του ευρωπαϊκού έργου HORIZON WIDERA DxHub στην Πορτογαλία, ενισχύοντας τη συνεργασία για τη δημόσια υγεία.

Ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης από το Πασχαλινό Bazaar του Δήμου Χανίων

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Πασχαλινό Bazaar Αγάπης & Προσφοράς του Δήμου Χανίων στους Αγίους Αποστόλους. Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και 30 τροφοεπιταγές για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Επιτυχημένο bazaar τροφίμων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ταυρωνίτη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πλατανιά

Επιτυχημένο φιλανθρωπικό bazaar από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ταυρωνίτη συγκέντρωσε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πλατανιά. Μεγάλη συμμετοχή πολιτών ενόψει Πάσχα.