14.8 C
Chania
Friday, December 19, 2025

Εξαφάνιση Θύμιου: Μετά τον Πειραιά, μάρτυρες είπαν πως τον είδαν στα Χανιά

Ημερομηνία:

Εξαφανισμένος από τις 4 Μαΐου παραμένει ο Θύμιος Μπουγάς μετά το bullying που δέχτηκε οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Οι πληροφορίες για το σημείο στο οποίο μπορεί να βρίσκεται είναι συγκεχυμένες, καθώς μάρτυρες ανέφεραν πώς τον είδαν πριν τρεις μέρες στην περιοχή του Πειραιά. Οι περιγραφές των μαρτύρων ταίριαζαν με την ενδυμασία και τον σωματότυπο του Ευθύμη, είπε στο protothema.gr ο πρόεδρος και διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης αλλά τώρα, «δυστυχώς ο Θύμιος είναι άφαντος. Υπάρχει μια μαρτυρία αλλά κι αυτή δεν μπορεί να διασταυρωθεί».

Άλλοι, πάλι, είπαν πως τον είδαν στα Χανιά, σενάριο που θα μπορούσε να έχει βάση, καθώς ο Θύμιος έχει αδερφή που ζει στην Κρήτη.

Η αδερφή του, πάντως, απηύθυνε δραματική έκκληση, ζητώντας από τον Θύμιο να εμφανιστεί και να δώσει τέλος στην αγωνία της οικογένειάς του. «Δεν ξέρω, δεν ξέρω τίποτα, έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Κοντεύει ένας μήνας και δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα. Αν μας ακούει να δώσει ένα σήμα ζωής στην αδερφή του και την μάνα του πιο πολύ. Στενοχωριέται η μάνα του», δήλωσε η αδερφή του 39χρονου.

Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο λόγω του απίστευτου μπούλινγκ που έχει δεχθεί ο 39χρονος στην πόλη του Πύργου.

Ο Θύμιος κυκλοφορεί με χειρουργική μάσκα για να κρύψει τα σημάδια στο πρόσωπό του από το τρομακτικό τροχαίο ατύχημα που είχε κατά το παρελθόν. Το κυνηγητό στους δρόμους και οι ψεύτικες κατηγορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως κυκλοφορεί με αλυσοπρίονο, τον οδήγησαν στην εξαφάνιση.

protothema.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ