18.8 C
Chania
Tuesday, December 23, 2025

Κρήτη: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον εργαζόμενο στην Καθαριότητα

Ημερομηνία:

Κρίσιμες θα είναι οι επόμενες ημέρες για τον 56χρονο εργαζόμενο στην Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου, μετά το ατύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί, κι ενώ το απορριμματοφόρο έκανε δρομολόγιο στην οδό Κρασαδάκη στην περιοχή του Άη Γιάννη.

Ο 56χρονος υποβλήθηκε σε κρανιεκτομή και αφαίρεση αιματώματος και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ σε καταστολή, με τα επόμενα 24ωρα να εκτιμώνται κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην «τσιμπίδα» του Οργανωμένου δύο ακόμα κρητικοί για παράνομες επιδοτήσεις

Δυο ακόμα αγρότες από την Κρήτη παραπέμπονται ενώπιον της...

OΠΕΚΕΠΕ: Ψευδείς διαρροές για δήθεν ποινική δίωξη του αγροτοσυνδικαλιστή, Κώστα Ανεστίδη

Σε επικίνδυνη θεσμική διολίσθηση εξελίσσεται η σύγκρουση της κυβέρνησης...

Σαμαριά: Η αιχμηρή παρέμβαση του προέδρου του ΟΦΥΠΕΚΑ για το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Ομαλό

Σε πεδίο αντιπαράθεσης για τα όρια μεταξύ εορταστικών εκδηλώσεων...