22.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Συγχαρητήρια στον Νίκο Κατσικοκέρη από την ΠΑΕ Πλατανιάς

Ημερομηνία:

Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ συγχαίρει τον Νίκο Κατσικοκέρη για το γεγονός της ανάδειξής του ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Football League 2 για τη χρονιά που πέρασε. Το ότι διαπρέπει άλλωστε στα γήπεδα της Super League με τη φανέλα του Εργοτέλη, δηλώνει ότι δικαίως αξίζει αυτό τον τίτλο που του αποδίδεται από συναδέλφους του ποδοσφαιριστές.
Παράλληλα, συγχαίρουμε και τον Γιάννη Λιούρδη, ο οποίος ήταν ανάμεσα σε όσους διεκδίκησαν τον τίτλο του καλύτερου τερματοφύλακα.
Ως ομάδα αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αλλά και υπερήφανοι για τις διακρίσεις των δύο πρώην ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι ξεχωρίζουν για το ήθος και τον επαγγελματισμό τους. Η βοήθειά τους την περσινή χρονιά, αλλά φυσικά και όλων των υπολοίπων παιδιών, ήταν καταλυτική προκειμένου η ομάδα μας αυτή τη στιγμή να έχει την χαρά να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League. Ευχόμαστε και στον Κατσικοκέρη και στον Λιούρδη καλή συνέχεια στην καριέρα τους και ό,τι καλύτερο στην προσωπική τους ζωή.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...