21.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Στο δελτίο ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης ο υποψήφιος με τον συνδυασμό «Κίσαμος Ενωμένοι Πολίτες» Ιδομενέας Γεωργεδάκης

Ημερομηνία:

Την Τρίτη 3/10/2023 στις 20:15 στο δελτίο ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης ΚρήτηςοΙδομενέας Γεωργεδάκηςυποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κισάμου με τοσυνδυασμό ΚΙΣΑΜΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ του Αντώνη Παρτσαλάκη,θα δώσει μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για τα προβλήματα του Δήμου Κισάμου, το πρόγραμμα του συνδυασμού και τις προτάσεις του, όπως επίσης και γιατί αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Ιδομενέας εωργεδάκης έχοντας μίαπροϋπηρεσία οχτώ ετών ως πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου στο Σάσαλο Κισάμου και έχοντας συμβάλει με λύσεις  στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου που γεννήθηκε, αλλά και με την εμπειρία και την άποψη ενός ελεύθερου επαγγελματία, αυτοδημιούργητου, με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητααλυσίδα καταστημάτων Μελίτης, εταιρία GiHealthfood και την ενασχόλησή του τα τελευταία χρόνια ως Αντιπρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπόρων Κρήτης,πιστεύει ότι είναι ευθύνη όλων των Κισαμιτών  να συμβάλλουν  και να βοηθήσουν στο έπακρο ώστε η Κίσαμος να αναδειχτεί σε ένα πρότυπο Δήμο.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...