14.8 C
Chania
Πέμπτη, 2 Απριλίου, 2026

Εκλέχθηκαν οι αντιπρόσωποι της ΕΛΜΕ Χανίων για το 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ

Ημερομηνία:

Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη αντιπροσώπων της ΕΛΜΕ Χανίων για το 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:

Σύνολο Ψηφοδελτίων: 527

Άκυρα : 1

Λευκά: 6

Έγκυρα: 520

Οι παρατάξεις, που συμμετείχαν στις εκλογές, έλαβαν:

«Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών»126 ψήφους

 «ενωτική πρωτοβουλία – ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Δ.Ε.»: 259 ψήφους

«Πρωτοβουλία – Παρέμβαση Εκπαιδευτικών»: 60 ψήφους

 «Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις»: 75 ψήφους

Με βάση τα παραπάνω αποτελέσματα, αντιπρόσωποι της ΕΛΜΕ Χανίων για το 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ εκλέγονται:

1)     Από το ψηφοδέλτιο «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών»: Πρέντζας Κωνσταντίνος

2)     Από το ψηφοδέλτιο «Ενωτική Πρωτοβουλία»: Κυριακάκης Γιάννης, Μπέλμπας Χρήστος και Λιόντος Βασίλης

3)     Από το ψηφοδέλτιο «Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις»: Τσαμαντάκης Γιάννης.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων ευχαριστεί τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών μου συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας, καθώς και όλους τους συναδέλφους – μέλη της ΕΛΜΕ Χανίων που συμμετείχαν στην διαδικασία αυτή.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιδείνωση των καιρικών φαινομένων στην Κρήτη μέχρι αύριο Παρασκευή 3 Απριλίου 2026

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από ΕΜΥ/ΕΜΚ για Κρήτη έως 3/4/2026. Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλάζι, θυελλώδεις άνεμοι και αφρικανική σκόνη. Πορτοκαλί Προειδοποίηση Πολιτικής Προστασίας.

Η δίκη των εγκλημάτων των Τεμπών

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω...

Προγραμματική Σύμβαση για τη Στοματική Υγεία των Παιδιών στην Κρήτη

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου για πρόγραμμα πρόληψης στοματικής υγείας 5.000 παιδιών.

Συνάντηση Καλογερή με δημάρχους Κισάμου και Σφακίων για την τεχνική υποστήριξη των Δήμων

Συνάντηση Καλογερή με δημάρχους Κισάμου και Σφακίων για την τεχνική υποστήριξη των Δήμων. Η Περιφέρεια Κρήτης αναλαμβάνει δράση για την επίλυση του προβλήματος.