18.2 C
Chania
Τετάρτη, 4 Μαρτίου, 2026

Αυτοψία Καλογερή στα γήπεδα Βάμου και Πλατάνου: Έργα 665.000 ευρώ για νέους χλοοτάπητες και ηλεκτροφωτισμό

Ημερομηνία:

Στην αυτοψία των έργων βελτίωσης και συντήρησης των γηπέδων ποδοσφαίρου στον Βάμο Αποκορώνου και τον Πλάτανο Κισσάμου προχώρησε σήμερα Τετάρτη 4 Μαρτίου 2026 ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, συνοδευόμενος από τους αρμόδιους δημάρχους και υπηρεσιακά στελέχη.

Στον Βάμο Αποκορώνου τον κ. Καλογερή συνόδευσε ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης και ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Σταυρουλάκης, ενώ στον Πλάτανο Κισσάμου παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Κισσάμου Γιώργος Μυλωνάκης και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Κελαιδής.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν επίσης η προϊσταμένη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος ΔΤΕ ΠΕΧ Ειρήνη Καλαϊτζάκη, υπηρεσιακά στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και ο ειδικός σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Νεκτάριος Κουμάκης.

Τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αφορούν στην τοποθέτηση και αντικατάσταση του χλοοτάπητα, τις συνοδές υποδομές καθώς και την εγκατάσταση συστήματος ηλεκτροφωτισμού. Ο συνολικός προϋπολογισμός των παρεμβάσεων ανέρχεται στα 665.000 ευρώ.

«Προτεραιότητα για την Περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη αποτελεί η δημιουργία και συντήρηση αθλητικών υποδομών, όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα του νησιού, αλλά και στην ενδοχώρα όπου οι οικογένειες και οι νέοι άνθρωποι που έχουν επιλέξει να κρατούν ζωντανό τον τόπο τους, χρειάζονται τη στήριξή μας», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Καλογερής.

Η παρουσία και των δύο δημάρχων στις αυτοψίες υπογραμμίζει τη συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Δήμων για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε περιοχές της ενδοχώρας των Χανίων.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ